Πασχαλιά – Λαμπρή

Με διερεύνηση του θέματος Πασχαλιά ανοίξαμε την εβδομάδα πριν τις πασχαλινές διακοπές. Η ιστορία του Χριστού μέσα απο εικόνες, παραμύθια, Το αυγό λαγός,Τα αυγά και τα Πασχάλια μας βοήθησαν να μεταφέρουμε στα παιδιά το μήνυμα της αγάπης, της ζωής και της Ανάστασης. Αυγουλομαχίες, κηνύγι του αυγού, διαίρεση με τα καλαθάκια , ομαδικές εργασίες. ατομική ζωγραφική, κατασκευές καρτών, καλαθιών και λαμπάδας ήταν μερικές απο τις εργασίες που έλαβαν χώρα αυτή την εβδομάδα

    

Να ευχαριστήσω και πάλι τους γονείς, την Κα ΄Αννα Μούζη που έτρεξε, έστησε και στήριξε το εργαστήρι που στήθηκε την Πέμπτη στο νηπιαγωγείο μας!

 

Σας ευχόμαστε Καλές Πασχαλινές Διακοπές !

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

25η Μαρτίου- Ευαγγελισμός

   

2018, μελέτη εικόνας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ζωγραφική, κατασκευή κρίνων.

Παράλληλα μελετήσαμε με την ιστορία του 21, μέσα απο τα βιβλία του Στρατίκη, Αθάνατο 21, 1ος και 2ος τόμος. Της Φακίνου Τα ελληνάκια.

Ζωγραφίσαν τον αγαπημένο τους ήρωα , έπαιξαν ρόλους έγραψαν βιβλία, ίδρυσαν μουσείο με παλιά αντικείμενα μπακιρένια κ.α. της εποχής, με αποκορύφωση την γιορτή που παρακολούθησαν οι καλεσμένοι μας.

  

    

Μεγάλο μπράβο στα παιδιά για όλη την δουλειά που έκαναν με κέφι και μεράκι!

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στήριξαν την προσπάθειά μας για την διαμόρφωση του υπέροχου μουσείου που φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας για πάνω απο ένα μήνα.