Πολυτεχνείο 2014

Η αληθινή ιστορία

Η αληθινή ιστορία

 

ΚΑΤΩ ΗΧΟΥΝΤΑ-ΨΩΜΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΠαραμύθι  Διαβάσαμε την Ντενεκεδούπολη,φτιάξαμε κούκλεςΚατασκευή κούκλας   Γράψαμε συνθήματα  και  στολισαμε την τάξηCAM00706 CAM00704 CAM00705  Τέλος ζωγραφίσαν  σε ζευγάρια, ότι άρεσε στα παιδιά κι όπως ήθελαν τα κρέμασαν σε γιρλάντα……

Οι αλυσίδες

Οι αλυσίδες

  η πορεία Η πορεία

και τέλος  οδρόμος το χελιδόνι κι η ντενεκεδούπολη .!CAM00717

 

2 thoughts on “Πολυτεχνείο 2014

  1. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνετε με τα παιδιά. Θα εστιάσω στις πρόσφατες γιορτές, την 28η Οκτωβρίου και την 17η Νοεμβρίου. Και στις δύο γιορτές, παρατήρησα τη μικρή μου να γνωρίζει και να περιγράφει την ουσία του εορτασμού, ειδικότερα, δε, με την 17 Νοέμβρη. Εκτός από τα σχετικά τραγούδια που είναι συνυφασμένα με τον εορτασμό ήξερε να περιγράψει τι έγινε, να γνωρίζει περί του κτιρίου του Πολυτεχνείου, τον ραδιοφωνικό σταθμό των φοιτητών, το τάνκ, τα συνθήματα. Στη δε 28η Οκτωβρίου, διηγήθηκε την ιστορία γύρω από το «Έλλη», «την τορπίλη» κλπ.
    Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω θερμά για το ότι προσφέρετε στα παιδιά μια ιστορική προσέγγιση και τους δίνεται η η ευκαιρία να ακούσουν κάτι παραπάνω εκτός από την καθιερωμένη εκμάθηση ποιημάτων και τραγουδιών.
    Κι επειδή, στις σημερινές εποχές, το μόνο κίνητρο ενός εκπαιδευτικού, εκτός από την αγάπη του για τα παιδιά, είναι και η ηθική ανταμοιβή για το έργο του, σας ευχαριστώ.
    Ρένα Ζούρα

Αφήστε μια απάντηση