Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού- 6 Μαρτίου, οι μαθητές του νηπιαγωγείου μας συμμετέχουν και δημιουργούν το δικό τους μήνυμα ενάντια στο bullying. Μιλήσαμε για τις θετικές και τις αρνητικές συμπεριφορές και τα λόγια που πληγώνουν και στεναχωρούν την καρδούλα μας, τονίζοντας ότι καρδιά μας ψηλώνει μόνο με λόγια αγάπης.

eikona Viber 2026 03 05 12 47 46 595 eikona Viber 2026 03 05 12 38 43 274

Μέσα από την ανάγνωση παραμυθιών που αφορούν την διαφορετικότητα και τα συναισθήματα τα παιδιά αντιλήφθηκαν τι είναι αυτό που μας χαροποιεί και μας στεναχωρεί κατασκευάζοντας το δέντρο της φιλίας.

eikona Viber 2026 03 05 11 50 40 584

Η ημέρα αυτή βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία του σεβασμού, της θετικής επικοινωνίας και της φιλίας από μικρή ηλικία. Η  δραστηριότητα τα μπαλόνια της φιλίας βοήθησε τα παιδιά να σκεφτούν ότι παρόλο που είμαστε διαφορετικοί, είμαστε πολύτιμοι ο ένας για τον άλλον, λέγοντας ο ένας για τον άλλον καλά λόγια.

eikona Viber 2026 03 06 15 17 24 762

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *