27/5/2019 Εκδήλωση με θέμα:”Η ομαλή μετάβαση από το σπίτι στο Νηπ/γείο και από το Νηπ/γείο στο Δημοτικό Σχολείο”

Το  1ο και το 2ο Νηπ/γείο Βραχναιίκων , στις 27/5/2019 , στις 6:30 μ.μ ., στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο  οργάνωσαν εκδήλωση με θέμα:”Η ομαλή μετάβαση από το σπίτι στο Νηπ/γείο και από το Νηπ/γείο στο Δημοτικό Σχολείο”.

Σ` αυτή την εκδήλωση, μίλησαν ύστερα από πρόσκληση, η κυρία Χαρά Βοϊνέσκου Συντονίστρια εκπ/κού έργου ΠΕ60 Νηπ/γών ΠΕ.Κ.Ε.Σ Δυτικής Ελλάδας  και η Άννα Μαρία Βιέρου ψυχολόγος ,με θέμα «Η ομαλή μετάβαση από το σπίτι στο Νηπ/γείο και από το Νηπ/γείο στο Δημοτικό».  Αφού τελείωσαν τις ομιλίες τους οι δύο προσκεκλημένες απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις των γονέων.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν , η  ενημέρωση των γονέων  για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά κατά τη  μετάβαση από το σπίτι στο Νηπιαγωγείο  και από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό και η  αναζήτηση τρόπων με τους οποίους μπορούν να τα υποστηρίξουν.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάκη Κατσαϊτη για την βοήθειά του στην οργάνωση του χώρου.