14-12-2022 -Επίσκεψη γονέα στο σχολείο για να συμμετάσχει σε οργανωμένα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Σταυρούλα που ήρθε και έπαιξε μαζί μας! Λυπούμαστε που δεν ήρθαν και κάποιοι άλλοι γονείς που είχαν προσφερθεί, επειδή αρρώστησαν.
1ο παιχνίδι : “Βρες ποιος λείπει”
2ο παιχνίδι: “Ψάρεψε ζαχαρωτά”
3ο παιχνίδι : “Φύσα το δωράκι!”
40 παιχνίδι ” Βρες το στολίδι!” Βάλε το χέρι σου στην χριστουγεννιάτικη κάλτσα και μάντεψε ποιο στολίδι πιάνεις.
5ο παιχνίδι :”Ποιος θα πάρει πρώτος το δωράκι;” Ένα από τα παιδιά δίνει εντολή σε όσους παίζουν να ακουμπήσουν τα χέρια π.χ στο κεφάλι, στα πόδια ,στα αυτιά, στα μάγουλα κλπ. Όταν πει τη λέξη “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”, θα πρέπει να πιάσουν το δωράκι που βρίσκεται μπροστά τους.
6ο παιχνίδι : “Ποιο στολιδάκι λείπει;” Η εκπαιδευτικός δείχνει στη σειρά κάποια στολίδια . Μετά σκεπάζει κάποια μ` ένα ύφασμα και αφαιρεί μερικά. Δείχνει στα παιδιά τα υπόλοιπα και τα αφήνει να μαντέψουν ποια λείπουν.
7ο παιχνίδι “Γυμναζόμαστε με τον Ρούντολφ” Η εκπαιδευτικός δείχνει σε καρτέλες τον Ρούντολφ να δείχνει κάποιες κινήσεις τις οποίες κάνουν όλοι με τη συνοδεία μουσικής!
Το βιβλιαράκι της συνεργασίας γονέων -παιδιών με αναμνήσεις από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων δόθηκε στα παιδιά από τις εκπαιδευτικούς ,ένα βιβλιαράκι μέσα στο οποίο θα μπορούν να ζωγραφίσουν εμπειρίες και συνήθειες από τις παραπάνω γιορτές. Μετά το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στο σχολείο θα μπορούν να τα φέρουν ,να μας παρουσιάσουν το βιβλιαράκι τους στην τάξη με τις αναμνήσεις τους.
Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα και τη μαμά της και τη Σουμέλα και τη μαμά της, για τα υπέροχα γλυκίσματα που έφτιαξαν και μας πρόσφεραν!