Ημερίδα Επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς και γονείς του 2ου νηπιαγωγείου Γιάννουλης.

2o Nhpiagogeio Giannoylhs Epimorfosh Pnigmonh paidioy Antimetopish CPRΟ σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας ,όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος , είναι πάντα δίπλα μας και συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο για την επιτυχία του εκπαιδευτικού μας έργου.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την  Ημερίδα Επιμόρφωσης  για εκπαιδευτικούς και γονείς του νηπιαγωγείο μας ,που  έγινε την Τρίτη 28-4-2025 και Τετάρτη 29-4-2025, στο χώρο του νηπιαγωγείου ,με την δική του δραστηριοποίηση.

Θεματολογία

1η Πνιγμονή παιδιού /αντιμετώπιση

2η Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε παιδί -Child CPR

Επιμορφωτής , ο  κύριος  Μπέκιος  Ιωάννης ,πιστοποιημένος  εκπαιδευτής , ο οποίος είναι γονέας νηπίου μας .

Η παρουσίαση ήταν εξαιρετική και τον ευχαριστούμε πολύ.

 

2o Nhpiagogeio Giannoylhs Epimorfosh Pnigmonh paidioy Antimetopish CPRIMG 0932IMG 0937IMG 0936IMG 0935IMG 0933 1IMG 0934 12o Nhpiagogeio Giannoylhs Epimorfosh Pnigmonh paidioy Antimetopish CPRepimIMG 0938