Αρχική » Αρχική / Νέα » 2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Η ώρα είναι

Μετάφραση της Google

European Radio Logo

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ   Μαΐ »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Αρχείο

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε από καρδιάς να είστε καλά, εσείς και τα παιδιά!

Επικοινωνούμε μαζί σας και πάλι μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και σας υπενθυμίζουμε ότι όσο συνεχίζουν να είναι κλειστά τα σχολεία πρέπει:

Α. Να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας και το ιστολόγιο του σχολείου: https://blogs.sch.gr/13dperist/ και να μη διστάζετε να επικοινωνείτε με mail κυρίως μαζί μας στο mail@13dim-perist.att.sch.gr του σχολείου.

Β. Να μας στείλουν οι γονείς που ακόμα δεν το έπραξαν, τα προσωπικά τους mail για να έχουμε  επικοινωνία.

Γ. Να γίνει εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Η εγγραφή όσων μαθητών δεν έχουν εγγραφεί ακόμα, γίνεται από τους κηδεμόνες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://register.sch.gr/students/

Δ. Θα ενημερώσουμε στα προσωπικά τους mail τους γονείς των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων για τη βαθμολογία του Β΄ τριμήνου, ενώ οι γονείς των Α΄ και Β΄ τάξεων στην καθιερωμένη επικοινωνία με τις δασκάλες των 2 αυτών τάξεων.

 

Το Υπουργείο Παιδείας έχει βελτιώσει αρκετά τα δίκτυα και έτσι έχουμε περισσότερες επιλογές για την ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Στο σχολείο μας αυτό γίνεται με δυο τρόπους:

  • Μέσω του προσωπικού mail των γονέων με εργασίες που στέλνουν οι δάσκαλοι και
  • Μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη https://eclass.sch.gr με εργασίες που στέλνουν οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων και του Τμήματος Ένταξης.

Επισημαίνουμε επίσης ότι το πρόγραμμα της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ «Μαθαίνουμε στο σπίτι» λειτουργεί στην ΕΡΤ2 καθημερινά στις 10.00΄ και αναρτάται στις διευθύνσεις:

www.edutv.grhttps://blogs.sch.gr/dertv/https://webtv.ert.gr/programma-ert2/

Οι εκπομπές, μετά την προβολή τους, διατίθενται ανά τάξη on demand (κατ’ απαίτηση) στη διεύθυνση: https://webtv.ert.gr/shows/mathainoume-sto-spiti/

Τέλος, ας μας επιτραπεί, να συστήσουμε και πάλι αισιοδοξία, ψυχραιμία, αλληλεγγύη. Οι δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι και περισσότερο τα παιδιά μας, θα περάσουν και πρέπει να φροντίσουμε να επανέλθουμε είτε το Μάιο είτε το Σεπτέμβριο, υγιείς. Έπειτα να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και την κοινωνία συνολικά, την οικογένεια, το σχολείο, τη χώρα, να αναταχθούν. Ας προσπαθήσουμε όλοι, με τις δυνάμεις του ο καθένας κι έχουμε τη δύναμη να το καταφέρουμε!

Με τη σκέψη στους μικρούς μαθητές/τριές μας. Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Και δεν ξεχνάμε: συμβάλουμε στην προστασία της κοινότητας και ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ!

Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι του σχολείου

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση