ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε από καρδιάς να είστε καλά εσείς και τα παιδιά!

Tο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) μας δίνει τη δυνατότητα και λόγω των έκτακτων μέτρων επικοινωνούμε μαζί σας και μέσω αυτού, παρότι με τους περισσότερους έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο.

Αρχικά θα σας παρακαλέσουμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας και το ιστολόγιο του σχολείου (https://blogs.sch.gr/13dperist/)

Επίσης συνεχίζεται η συλλογή των προσωπικών σας mail για την επικοινωνία μας. Και επειδή αυτή η «επιστολή» μας δεν θα φτάσει σε αρκετούς γονείς γιατί δεν έχουν ανταποκριθεί ως τώρα, σας παρακαλούμε να το λέτε κι εσείς οι γονείς κατά την επικοινωνία μεταξύ σας.

Τρίτο παρακαλούμε για την  εγγραφή όλων των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Η εγγραφή γίνεται από τους κηδεμόνες στη διεύθυνση:  https://register.sch.gr/students/ και είναι πιθανόν να υπάρξει δυσκολία λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου.

Το Υπουργείο Παιδείας ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις στα δίκτυα και έτσι σύντομα θα έχουμε καλύτερες και περισσότερες επιλογές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Αγαπητοί γονείς, ας έχουμε ψυχραιμία, αισιοδοξία, αλληλεγγύη μεταξύ μας και αυτοσυγκράτηση. Οι δύσκολες μέρες θα περάσουν και πρέπει να φροντίσουμε να επανέλθουμε πρώτα όλοι υγιείς κι έπειτα να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και την κοινωνία συνολικά, την οικογένεια, το σχολείο, τη χώρα, να αναταχθούν. Δεν θα είναι εύκολο ούτε δεδομένο τίποτα. Πολλά πράγματα γίνονται ή θα γίνουν από την αρχή. Ας προσπαθήσουμε όλοι, με τις δυνάμεις του ο καθένας να συμβάλουμε.

Με τη σκέψη στους μικρούς μαθητές/τριές μας. Να είστε καλά και να προσέχετε!

Και δεν ξεχνάμε: συμβάλουμε στην προστασία της κοινότητας,

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι του σχολείου

Σ.Σ. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε το προσωπικό  mail όλων των γονέων για την επικοινωνία μας, που είναι απαραίτητη όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά!

H επιστολή αυτή στάλθηκε σήμερα μέσω του ΠΣΔ και της εφαρμογής My School σε όσους γονείς είχαν δηλώσει έως χθες προσωπικό mail επικοινωνίας