Στις 16 Ιανουαρίου 2017 τα μέλη της Περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας αποφάσισαν να επιλέξουν τα ίδια τον τίτλο του Προγράμματος τους και να δηλώσουν συμμετοχή  στο Διαγωνισμό με θέμα <<Υπόθεση… Τίτλου>>.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και κάθε ομάδα πρότεινε 2-3 τίτλους. Ακολούθησε ψηφοφορία και επικράτησε ο τίτλος

Ένα σχολείο πιο  green για μια ζωή πιο clean.

Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε  για το Διαγωνισμό με θέμα: «Υπόθεση…τίτλου», αναζητώντας τους πιο ευρηματικούς τίτλους, ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2016-2017 αποφάσισε να απονείμει στοn τίτλο του προγράμματός μας  το         

2ο βραβείο.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική τελετή στην Αγορά Αργύρη, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017. Επίσης  οι εκπρόσωποι μαθητές/τριες των περιβαλλοντικών ομάδων που βραβεύτηκαν έδωσαν Συνέντευξη Τύπου που  οργάνωσε η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και  συντόνισε η Δημοσιογράφος κα Τσικριτσή Αφροδίτη.

Στην τελετή βράβευσης η Περιβαλλοντική μας ομάδα εκπροσωπήθηκε απο τις μαθήτριες Θεοχαροπούλου Κατερίνα και Τζαμάκου Ιωάννα.

Μετά την βράβευση οι μαθήτριες επικοινώνησαν το Περιβαλλοντικό μήνυμα της ομάδας τους μοιράζοντας στους παρευρισκόμενους 17 καρφίτσες-δέντρα που κατασκέυασε  η ομάδα συνεργατικά την προηγούμενη μέρα.

Μέλη της ομάδας κατασκευάζουν περιβαλλοντικά δωράκια για την ημέρα της βράβευσης.

P1010246P1010232