TRADICIONAL WAY FOR PRESERVING FOOD (INCLUDE
PARENTS, GRANDPARANTES,)
ALL PARTNERS CREATING E-BOOK WITH VIDEOS
AND IMAGES
Θα δημιουργήσουμε όλοι οι εταίροι συνεργάτες στο story jumper το βιβλίο μας.
λινκ : https://www.storyjumper.com/book/read/146614501/63adaa4dcdb7b
Τα παιδιά ηχογραφούν στο storyjumper τις λέξεις των προϊόντων τους στα αγγλικά
Συνεργασία με γιαγιά προνηπίου:
Υλοποιήσαμε την παραδοσιακή συνταγή κονσερβοποίησης(τουρσί με τα λαχανικά του Χειμώνα: κουνουπίδι, καρότο, σέλινο) με υλικά συντήρησης το χονδρό αλάτι και το ξύδι. Έτσι σε εποχή που δεν θα υπάρχουν τα παραπάνω λαχανικά θα έχουμε την σαλάτα μας!!
Τα παιδιά υλοποιώντας την συνταγή μαθαίνουν να λένε στα Αγγλικά τα προϊόντα που χρησιμοποιούν
πατήστε στο παρακάτω λίνκ για να δείτε το βίντεο
By implementing the recipe, the children learn to say in English the products they use
The children say in English the products of the recipe
Τα παιδιά μας το ευχαριστήθηκαν πολύ ως διαδικασία και με βιωματικό τρόπο κατανόησαν τα οφέλη της κονσερβοποίησης στην αειφόρο ανάπτυξη.
Σας παρουσιάζουμε το κολάζ που δημιουργήσαμε στο Canva με φωτογραφίες από την παραπάνω δραστηριότητά μας.
Επίσης θα υλοποιήσουμε το κουίζ:
QUIZ-childrens knowledge at the beginning of project
Αφού υλοποιήσαμε το κουίζ, δημιουργήσαμε στο PosterMy Wall την παρακάτω αφίσα μας.
https://www.postermywall.com/index.php/posterbuilder/view/7fe59767d726eea2c7f45e28b1cd549c/0
Υλοποιήσαμε και το κουίζ των εκπαιδευτικών.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBKYjLIS7hsRNmQ35WfQfqoNof59v-gRx4sEDM_PdQgJDPSA/viewform
https://www.postermywall.com/index.php/posterbuilder/view/d20374773282a19bb0a429a6d6bb5726/0
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Ζούζουλα Αικατερίνη ΠΕ60
Φραγκογεώργη Φιλίτσα ΠΕ06