Αρχείο ημέρας 21 Ιουνίου 2018

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

-------------------------------

Σχολική Βιβλιοθήκη

Σχολική Βιβλιοθήκη

Σχέσεις σχολείου οικογένειας

Σχέσεις σχολείου οικογένειας

Σχέσεις μεταξύ μαθητών/τριών

Σχέσεις μεταξύ μαθητών/τριών

Ρολόι

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Ισότιμη εκπαίδευση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» ΣΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1, 2 & 3 ΤΟΥ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Σαν σήμερα

18/4/1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ʼνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), προπομπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ

Υπηρετώντας στη φετινή σχολική χρονιά το πρόγραμμα:” ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ II ”  αποτυπώσαμε την εργασία μας σε δύο τοιχογραφίες στο σχολείο μας. Το video αυτό απεικονίζει την διεργασία που ακολουθήσαμε ομαδικά  για αυτό το αποτέλεσμα. Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους   ενέπνευσαν και μας βοήθησαν πρόθυμα, όπως και τον Πουλόπουλο Παναγιώτη για   την δημιουργία του video.

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλους.

Η ομάδα μας.

 

Ταξιδεύοντας με τις λέξεις

Το σχολείο μας άνοιξε τα φτερά του και πέταξε στο μαγικό κόσμο των λέξεων, ταξίδεψε σε σημασίες και δέχθηκε την πρόκληση να αναδειχθεί ο ικανότερος στην ορθογραφία μετά από έναν ενδιαφέροντα διαγωνισμό.

Η Ιλιάδα αφορμή για …

Οι μαθητές της Β’Γυμνασίου μελετώντας την Ιλιάδα βρήκαν την ευκαιρία                                                          άλλοι … να εκφραστούν καλλιτεχνικά

 

άλλοι …. αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση