Αρχική » Δράσεις » Εκδηλώσεις λήξης της σχολικής χρονιάς

Εκδηλώσεις λήξης της σχολικής χρονιάς

foto

Τη Δευτέρα 26/05 και την Τρίτη 27/05 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας εκδηλώσεις παρουσίασης προγραμμάτων και δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς

Οι μαθητές, οι μαθήτριες  και οι υπεύθυνοι καθηγητές των προγραμμάτων παρουσίασαν τις εργασίες και τις δημιουργίες τους, αναδεικνύοντας τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και τη γνώση που αποκόμισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν: η εργασία του προγράμματος «Παροικιακός Ελληνισμός στη Βιέννη – Ο ρόλος του Δούμπα», οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας στο Δίκτυο Διασχολικής Συνεργασίας για την Τοπική Ιστορία «Φωνές από το Παρελθόν – Πολιτιστικά Μονοπάτια στον Δήμο Αχαρνών», οι εργασίες του προγράμματος «Μαθηματικό Εργαστήρι 2026» καθώς και οι δημιουργίες του προγράμματος «Ιστορία του Κινούμενου Σχεδίου και Διαπολιτισμικότητα».

Τη δεύτερη ημέρα παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο «Αχαρνής», το οποίο προετοιμάστηκε στο πλαίσιο του αντίστοιχου πολιτιστικού προγράμματος. Και τις δύο ημέρες η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Οι νότες μεταμορφώνουν τις λέξεις σε μελωδία», χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική νότα στις παρουσιάσεις.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές της Γ’ τάξης παρέλαβαν από τους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων τους αναμνηστικά αποφοίτησης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες  και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση των προγραμμάτων και των δράσεων.

giorti10 giorti11 giorti12 giorti09

giorti08 giorti07 giorti04 giorti02 giorti16

giorti06 giorti05 giorti13 giorti14 giorti15