ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ Συμβούλου ΕΑΕ(μέχρι 9/2018)

7.paral_stir_deft_ekp_teliki_aksiol 1.ekthesi_smeae 2.ekthesi_te 3.ekthesi_ps 4.ekhesi_ds 5.paral-stir_nipiag_teliki_aksiol 6.paral_stir_dim_sxol_teliki_aksiol

  • Λειτουργία ΕΔΕΑ σε ΣΜΕΑΕ(4-4-2014)

λειτουργία ΕΔΕΑ σε ΣΜΕΑΕ

  • Επισημάνσεις σχετικά με τη λειτουργία των ΣΔΕΥ&ΕΔΕΑΥ(4-4-2014)

Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών 

 

  • Αγαπητές/τοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, καθώς και της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Σχολικού Συμβούλου Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στην 8η Περιφέρεια, θα ήθελα να σας απευθύνω εγκάρδιους χαιρετισμούς και ευχές για Δημιουργική Νέα Σχολική Χρονιά!

Μέσα στην πολύπλευρη κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία αλλά και τις γνωστές σ’ όλους μας δυσκολίες στο χώρο της εκπαίδευσης, καλείται ο εκπαιδευτικός, να περιφρουρήσει την ποιότητα του έργου του, αντιμετωπίζοντας με αξιοπρέπεια τις ποικίλες δυσκολίες.

Έχοντας γνώση της δυσκολίας των καθηκόντων που αναλαμβάνω, εκφράζω τη βεβαιότητα για μια γόνιμη συνεργασία μ’ όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς της περιφέρειάς μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να απευθυνθώ στους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης, των Παράλληλων Στηρίξεων και σε όλους όσους  εργάζονται στα Ειδικά Σχολεία και στα ΚΕΔΔΥ, καθώς και στους συλλόγους γονέων και ΑΜΕΑ, λέγοντας ότι θα σταθώ δίπλα τους, για να ενδυναμώσουμε τα παιδαγωγικά μας αντανακλαστικά και να υποστηρίξουμε τους μαθητές μέσα στην γενική τάξη, που αποτελεί το φυσικό χώρο εκπαίδευσης, καθώς και στα τμήματα ένταξης και στις αυτόνομες ΣΜΕΑΕ.

Η επικοινωνία κάθε Τετάρτη από της 0900 – 1300 στο τηλέφωνο του γραφείου και τις υπόλοιπες ημέρες στο τηλέφωνο της γραμματείας.

                                                     Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

                                                                          Τοζακίδης Ανανίας

                                                                                Δάσκαλος Ε.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *