Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» (4-2-2019)

Φεβ 20196

Στα πλαίσια δράσης για την κοινωνικοποίηση, επισκεφθήκαμε σήμερα την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»  και το Δημόσιο Ειδικό Δημοτικό Αργυρούπολης που στεγάζεται στους χώρους της, συνοδεύοντας 15 μαθητές μας από το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Όλοι τους απόφοιτοι των προηγούμενων χρόνων φέρνουν ακόμα νωπές τις μνήμες από τα πρώτα χρόνια στα θρανία της Εταιρείας, τους πρώτους δασκάλους και τους αγαπημένους τους θεραπευτές.

Είδαν βίντεο από παλιές σχολικές γιορτές του δημοτικού, αναγνωρίζοντας τους εαυτούς τους ως πρωταγωνιστές, μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τους παλιούς τους φίλους και περιπλανήθηκαν ξανά σε γνώριμα μέρη.

Η δράση θα συνεχιστεί με ανάλογες επισκέψεις που προσβλέπουν στην εμπέδωση δεσμών και την εξωστρέφεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων