Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Γραφείο Ψυχολόγων – Psychologist’s office

Η ψυχολογική υπηρεσία στελεχώνεται από έμπειρους ψυχολόγους. Έργο τους, η αξιολόγηση των συναισθηματικών και εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών, η ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους και η θεραπευτική παρέμβαση, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

P1070457

Χρησιμοποιούν επιστημονικές μεθόδους, όπως παρατήρηση, συνέντευξη, ψυχομετρικά μέσα και συνεργάζονται σε σταθερή βάση με τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες των μαθητών.

Συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του σχολείου και συνεργάζονται με άλλους φορείς που παρέχουν ιατρικές, ψυχολογικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές  και υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων