Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Πρόγραμμα συνεργασίας με το νοσοκομείο Παίδων (Αγλαία Κυριακού) – Collaboration with the General Paediatric Hospital (Aglaia Kyriakou)

IMG_20170427_104054

Από την σχολική χρονιά 2014-2015, το σχολείο μας ξεκίνησε την συνεργασία με το «Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης» του νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού  (παράρτημα Καλλιθέας)  και την υπεύθυνη φυσίατρο κα Ζωή Δαληβίγκα.

IMG_20170427_104305

Σκοπός της συνεργασίας μας αυτής είναι ο καλύτερος έλεγχος και η πρόληψη μυοσκελετικών προβλημάτων, που ενδέχεται να εμφανίσουν οι μαθητές μας.

Η μεταφορά γίνεται με τα σχολικά λεωφορεία και με την παρουσία του φυσικοθεραπευτή του σχολείου.

Αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της κινητικής κατάστασης του μαθητή από την φυσίατρο, οι γονείς ενημερώνονται άμεσα από την ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

11/12/1946: Δημιουργείται η UNICEF, που βραβεύτηκε για την προσφορά της με το Νόμπελ Ειρήνης το 1965.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων