Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Πρόγραμμα συνεργασίας με το νοσοκομείο Παίδων (Αγλαία Κυριακού) – Collaboration with the General Paediatric Hospital (Aglaia Kyriakou)

IMG_20170427_104054

Από την σχολική χρονιά 2014-2015, το σχολείο μας ξεκίνησε την συνεργασία με το «Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης» του νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού  (παράρτημα Καλλιθέας)  και την υπεύθυνη φυσίατρο κα Ζωή Δαληβίγκα.

IMG_20170427_104305

Σκοπός της συνεργασίας μας αυτής είναι ο καλύτερος έλεγχος και η πρόληψη μυοσκελετικών προβλημάτων, που ενδέχεται να εμφανίσουν οι μαθητές μας.

Η μεταφορά γίνεται με τα σχολικά λεωφορεία και με την παρουσία του φυσικοθεραπευτή του σχολείου.

Αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της κινητικής κατάστασης του μαθητή από την φυσίατρο, οι γονείς ενημερώνονται άμεσα από την ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Αρχείο

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων