Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Αρχεία για Ιούνιος, 2021

Αποφοίτηση της Γ Λυκείου (24-6-2021)

Ιούν 202125

Οι μαθητές της Γ Λυκείου αποχαιρετούν το σχολείο τους μέσω μιας δράσης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Έμπνευση αποτέλεσε η θεματική ενότητα «Όταν θέλεις να φύγεις»! link: «Όταν θέλεις να φύγεις…»!

Εκδοση απολυτηρίου ψηφιακά: Γυμνάσιο-Λύκειο-ΕΠΑΛ-ΕΝΕΕΓΥΛ-ΕΕΕΕΚ-Video με οδηγίες

Ιούν 202123

link : Εκδοση απολυτηρίου ψηφιακά: Γυμνάσιο-Λύκειο-ΕΠΑΛ-ΕΝΕΕΓΥΛ-ΕΕΕΕΚ-Video με οδηγίες

Δωρεά αμαξιδίων (22-6-2021)

Ιούν 202122

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης για τη δωρεά προς το σχολείο μας δύο αμαξιδίων, η οποία προήλθε από την συλλογή καπακιών που συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου

Δωρέα από τον ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ – ΚΥΦΙΔΗΣ (15-6-2021)

Ιούν 202115

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δωρεά σας προς μαθητή του σχολείο μας καθίσματος εξατομικευμένης κατασκευής. Κάθε ιδιωτική προσφορά είναι αρωγός στο έργο μας.

Δωρεά τροφίμων σε οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη (15-6-2021)

Ιούν 202115

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε το  8ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, με τη συμμέτοχη του 4ο Δημοτικό Σχολείου Ηλιούπολης, την Κυψέλη Εθελοντών δήμου Ηλιούπολης, τη Νεολαία Ηλιούπολης και ανώνυμους πολίτες του δήμου Ηλιούπολης για τη δωρεά  προς το σχολείο μας. Κάθε ιδιωτική προσφορά είναι αρωγός στο έργο μας.

«Ο κόσμος μας….αυτός ο χιλιομπαλωμένος» (8-6-2021)

Ιούν 202114

«Ο κόσμος μας….αυτός ο χιλιομπαλωμένος» Μιά δράση εμπνευσμένη από το τραγούδι του Ν.Ξυλούρη. Επειδή η ζωή στο Ειδικό δεν είναι μόνο ράβε ξήλωνε…εμείς καταμεσής της πανδημίας παίξαμε, τραγουδήσαμε, ακούσαμε νέους ήχους, ανακαλύψαμε νέα χρώματα και φτιάξαμε έναν όμορφο κόσμο…τον κόσμο μας! link:«Ο κόσμος μας…αυτός ο χιλιομπαλωμένος»

…ώρα για διακοπές! (9-6-2021)

Ιούν 20219

Ώρα για διακοπές, ξεκούραση, βουτιές και αγκαλιές! Φτιάξαμε το δικό μας μοναδικό ρολόι εμπνευσμένο από το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά «Το ρολόι του ελεύθερου χρόνου».

Περίπατος στον Εθνικό κήπο και στο Ζάππειο (9-6-2021)

Ιούν 20219

Τελειώνοντας ο Μάης βγήκαμε να περπατήσουμε στον Εθνικό μας κήπο και στο Ζάππειο. Μάθαμε την ιστορία του από την εποχή του βοτανολόγου Θεόφραστου,πιο μετά του Όθωνα και της Αμαλίας και βέβαια ως τις μέρες μας . Περιπλανηθήκαμε, ψάξαμε να βρούμε τα… χαμένα ζωάκια και φυτά μέσα από ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού και χαρήκαμε τον αττικό […]

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 29/07/1014: Η μάχη στο Κλειδί: Ο Βασίλειος Β ο Βουλγαροκτόνος και ο στρατηγός του Νικηφόρος Ξιφίας, μόνο συντρίβουν τον τσάρο των Βουλγάρων Σαμουήλ.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων