Επαναλειτουργία σχολείων – Ευχές διευθυντή – σχολική κάρτα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί μας μαθητές σας εύχομαι απο καρδιάς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη. Τα αναστάσιμο φως να είναι ο φωτεινός φάρος για την πρόοδο στη ζωή σας . Η πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια των ανθρώπων που συντελείται στο σπίτι και το σχολείο να είναι απαλλαγμένη απο κάθε βάρος και εμπόδια και ένας καλύτερος κόσμος να ξημερώσει για όλους.

Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων απο την Δευτέρα 10 Μαϊου σας έστειλα τις διευκρινιστικές οδηγίες με  τρία  διαδοχικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Η διανομή των δωρεάν τεστ έχει ξεκινήσει στα φαρμακεία και θα συνεχιστεί αύριο. Παρακαλώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων να τα προμηθευτείτε έγκαιρα και να ακολουθείτε τις οδηγίες. Την σχολική κάρτα, εαν δεν μπορείτε να την εκτυπώσετε, μπορείτε να την συμπληρώνετε χειρόγραφα ακολουθώντας την μορφή της όπως αυτή εμφανίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μετά την δήλωση του αποτελέσματος. Εύχομαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά, στο χρονικό διάστημα που υπολείπετε μέχρι την οριστική λήξη των μαθημάτων. Η δια ζώσης λειτουργία του σχολείου θα ξαναδώσει τη χαρά και τη ζωντάνια που τόσο έλειψε σε όλους μας.
Αναλυτικά οι οδηγίες έχουν αναρτηθεί στον blog του σχολείου:

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19

Σχολική κάρτα:



Λήψη αρχείου