Παρουσίαση συνόλων Μουσικού Σχολείου Χίου 2022

Synola 2022 afisa

Το Μουσικό Σχολείο Χίου θα παρουσιάσει την Τρίτη 10, Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 19:30, στο Ομήρειο Π.Κ.Δ. Χίου, καθώς και την Δευτέρα 16 Μαΐου, την ίδια ώρα στον Πολυχώρο «Περιβόλι» στον Κάμπο Χίου,  την δουλειά που προετοίμασαν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους τα Σύνολα Κλασικής, Παραδοσιακής, Λαϊκής μουσικής, Χορωδίας και Θεάτρου του σχολείου μας.

Καθημερινά στο Μουσικό Σχολείο προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις και να χαράξουμε τους δρόμους που θα κάνουν τους νέους ανθρώπους κοινωνούς μιας διαφορετικής Παιδείας. Αποστολή κάθε άλλο παρά απλή μέσα στις συνθήκες   που επιφυλάσσουν οι σύγχρονοι καιροί για το σημερινό σχολείο, αλλά που αξίζει αναμφίβολα κάθε κόπο και θυσία.

Οι εκδηλώσεις μας αυτές γίνονται, επομένως, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης των Μουσικών σχολείων, καθώς το έργο και η πολυδιάστατη προσφορά τους δεν στηρίζεται  πάντα στον αναγκαίο βαθμό από την σύγχρονη πολιτεία, παρόλο που προσφέρουν στους νέους όχι μόνο μουσική και γενικότερη καλλιτεχνική  εκπαίδευση αλλά και  σφαιρική  καλλιέργεια, συμβάλλοντας ενεργά στην διάπλαση υγιών και ισορροπημένων προσωπικοτήτων.

Οι φετινές εκδηλώσεις  θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικούς χώρους: στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΟΜΗΡΕΙΟΥ» Π. Κ. Δ. ΧΙΟΥ αλλά και στον αύλειο χώρο του κτήματος «Περιβόλι» στον Κάμπο. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα Covid.

Πρόγραμμα 10-11-12 Ομήρειο 16 Περιβόλι Μάιος 2022

                                         

                                                     Εκ μέρους

                             της Εκπ/κης Κοινότητας του Σχολείου

                                                    Ο Διευθυντής

                                        Αναστάσιος Κουτσοδόντης