Ιστορία Ε τάξη

Οι δραστηριότητες απευθύνονται στους μαθητές του Ε2 τμήματος καθώς και στους μαθητές του Ε1 που επιθυμούν να τις εκτελέσουν, παράλληλα με τις δραστηριότητες που τους αναθέτει ο δάσκαλος του τμήματος.

Στο χώρο της ηλεκτρονικής τάξης του μαθήματος της Ιστορίας έχουν αναρτηθεί δραστηριότητες για την Ενότητα Β (κεφάλαια 5-10). Μπορείς να έχεις πρόσβαση στο χώρο της τάξης πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

https://eclass.sch.gr/courses/9120141103/

Τα πιο σημαντικά γεγονότα της περιόδου αυτής είναι η μεταφορά της πρωτεύουσας της αυτοκρατορίας από τη Ρώμη στο Βυζάντιο και η επιβολή του Χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας.

Για την εκτέλεση των ασκήσεων μπορείς να συμβουλευτείς το βιβλίο σου (κεφάλαια 5-10) ή το εμπλουτισμένο ψηφιακό βιβλίο.

Μπορείς να δοκιμάσεις κάθε δραστηριότητα όσες φορές θέλεις. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ασκήσεις της μορφής: Σωστό-Λάθος,  Αντιστοίχισης, Πολλαπλής επιλογής.

Μην ξεχνάς ότι σκοπός μας είναι η επανάληψη, οπότε μην αγχώνεσαι αν κάτι δεν θυμάσαι! Άλλωστε υπάρχει χρόνος να το ψάξεις στο βιβλίο σου και να το θυμηθείς.

Οι δραστηριότητες της ενότητας θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή για όλο το διάστημα των διακοπών του Πάσχα.

Αν έχεις δυσκολίες να μπεις στην ηλεκτρονική τάξη, ακολούθησε τις οδηγίες που είχαν σταλεί στο πρώτο μήνυμα για το μάθημα της Ιστορίας.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων