Ιστορία Ε τάξης

Οι δραστηριότητες αφορούν το σύνολο των μαθητών της Ε τάξης (τμήματα Ε1 και Ε2)

Ξεκινάμε με επανάληψη στην Ενότητα Α: Έλληνες και Ρωμαίοι, κεφάλαια 1-4. Χρησιμοποιήστε το βιβλίο σας, το διαδραστικό εμπλουτισμένο ψηφιακό βιβλίο ή το έγγραφο με τίτλο “Ενότητα Α- συμπληρωματικό υλικό” (βλέπε στην καρτέλα “Έγγραφα” της ηλεκτρονικής τάξης).  Επίσης παρακολουθήστε, αν θέλετε, τα σύντομα βίντεο που προτείνονται και αφορούν την ενότητα αυτή (βλέπε στην καρτέλα “Πολυμέσα“). Στη συνέχεια εκτελέστε τις δραστηριότητες κατά τον τρόπο που αναφέρεται στην κάθε μια (βλέπε στην καρτέλα “Ασκήσεις“).

Οι δραστηριότητες αυτές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 5 Απριλίου. Από την ερχόμενη εβδομάδα όμως, κάθε ενότητα θα παραμένει ανοικτή μόνο για 7 ημέρες και μετά θα κλειδώνει. Ο προγραμματισμός μας θα είναι να υπάρχει επανάληψη μιας ενότητας κάθε εβδομάδα, με τις δραστηριότητες να «ανεβαίνουν» στην ηλεκτρονική τάξη κάθε Δευτέρα.

Ξεκινάμε λοιπόν τις δραστηριότητες αυτής της εβδομάδας. Στην αρχή ίσως θέλουμε και λίγη βοήθεια από τους γονείς μας (για την πλατφόρμα, όχι για τις απαντήσεις!!!!!!!!). Αν δυσκολευτείτε σε κάτι, γράψτε το στον «Τοίχο» του μαθήματος ή στείλτε email στο λογαριασμό από τον οποίο πήρατε αυτό το μήνυμα.

Αναλυτικές οδηγίες για την πρόσβαση στις δραστηριότητες της ψηφιακής τάξης στο παρακάτω έγγραφο. Το έγγραφο έχει σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στα email των μαθητών της Ε τάξης (σε όσα έχουμε μέχρι στιγμής: 11 από κάθε τμήμα).



Λήψη αρχείου

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων