Δραστηριότητες ΣΤ1 τμήματος

Η δασκάλα του ΣΤ1 τμήματος έστειλε εργασίες στα email των μαθητών. Η αποστολή εργασιών θα γίνεται τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ ανατροφοδότηση στους μαθητές θα παρέχεται μέσω email κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα.

Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών του τμήματος να δημιουργήσουν λογαριασμούς των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Επισημαίνουμε πως παρά τις συνεχείς υπενθυμίσεις μας δεν έχουν αποκτήσει όλοι οι μαθητές email στο σχολικό δίκτυο. Οι εκπαιδευτικοί δεν χρησιμοποιούν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των γονέων, παρά μόνο των μαθητών. Ως εκ τούτου οι μαθητές που δεν έχουν λογαριασμό δεν μπορούν να παραλαμβάνουν τις εργασίες που στέλνουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων/τμημάτων.

4 σκέψεις στο “Δραστηριότητες ΣΤ1 τμήματος

  1. Οκ τα κατάφερα αλλά όταν πάω ν’ανοίξω τα δύο συνημμένα της κυρίας Αγγελικης,δεν μου τα ανοίγει αλλά μου λέει πως ο χρηστης δεν έχει πιστοποιηθεί.Τι κάνω?

    1. Οκ θα σας στείλω φωτογραφία της απάντησης που μου δίνει….Όχι μια άλλη μητέρα που επικοινώνησα άνοιξε κανονικά τους φακέλους και μου έστειλε μάλιστα τις εργασίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων