Δραστηριότητες ΣΤ1 τμήματος

Η δασκάλα του ΣΤ1 τμήματος έστειλε εργασίες στα email των μαθητών. Η αποστολή εργασιών θα γίνεται τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ ανατροφοδότηση στους μαθητές θα παρέχεται μέσω email κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα.

Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών του τμήματος να δημιουργήσουν λογαριασμούς των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Επισημαίνουμε πως παρά τις συνεχείς υπενθυμίσεις μας δεν έχουν αποκτήσει όλοι οι μαθητές email στο σχολικό δίκτυο. Οι εκπαιδευτικοί δεν χρησιμοποιούν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των γονέων, παρά μόνο των μαθητών. Ως εκ τούτου οι μαθητές που δεν έχουν λογαριασμό δεν μπορούν να παραλαμβάνουν τις εργασίες που στέλνουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων/τμημάτων.

6 σκέψεις στο “Δραστηριότητες ΣΤ1 τμήματος

  1. Οκ τα κατάφερα αλλά όταν πάω ν’ανοίξω τα δύο συνημμένα της κυρίας Αγγελικης,δεν μου τα ανοίγει αλλά μου λέει πως ο χρηστης δεν έχει πιστοποιηθεί.Τι κάνω?

    1. Θα επικοινωνήσουμε αύριο με τη δασκάλα να ελέγξουμε τη φύση του προβλήματος. Αν δεν έχετε απάντηση μέχρι αύριο το μεσημέρι, παρακαλούμε ενημερώστε μας με νέο σχόλιο. Λυπούμαστε για τις δυσκολίες. Ελπίζουμε να βρούμε το ρυθμό μας.
      Στο μεταξύ δοκιμάστε αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον άλλο μαθητή του τμήματος να δείτε αν αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, θα βόλευε αν μας στέλνατε ένα στιγμιότυπο οθόνης (PrtScn) στο μαιλ του σχολείου, μήπως και το πρόβλημα αφορά τις ρυθμίσεις ασφαλείας του δικού σας προγράμματος περιήγησης. Δυστυχώς δεν έχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και πρέπει εμείς να κάνουμε τη διοικητική λειτουργία, το δικό μας εκπαιδευτικό έργο και το συντονισμό των τεχνικών μέσων, οπότε ζητάμε την κατανόησή σας.

      1. Οκ θα σας στείλω φωτογραφία της απάντησης που μου δίνει….Όχι μια άλλη μητέρα που επικοινώνησα άνοιξε κανονικά τους φακέλους και μου έστειλε μάλιστα τις εργασίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων