ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΛΟΥΣΙΚΩΝ!!!

Καλούνται οι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Δυτικής Αχαΐας που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στη θέση του σχολικού τροχονόμου για το Δημοτικό Σχολείο Λουσικών, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 3/2021 απόφαση του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής (πρακτικό 1, της τακτικής συνεδρίασης της 3ης Φεβρουαρίου 2021) του δήμου Δυτικής Αχαΐας καθώς και την υπ’ αριθ. 71/26-2-2021 Προκήρυξη της, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δημοτικό Σχολείο Λουσικών μέχρι την 8η Μαρτίου 2021 μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία που ακολουθούν.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών σε προκαθορισμένο ραντεβού μετά από επικοινωνία μέσω του τηλεφώνου του σχολείου: 2693061280 ή του email του σχολείου: mail@dim-lousik.ach.sch.gr                                                                                         Ο Διευθυντής

*Συνημμένα:

1) Απόφαση ΔΣ Σχολικής Επιτροπής για πρόσληψη

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ

2) Προκήρυξη πρόσληψης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ

3) Αίτηση πρόσληψης

ΑΙΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Διάφορα, Διοίκηση - Οργάνωση, Μαθητικά Νέα - Μαθητικές Ανακοινώσεις, Νέα / Ανακοινώσεις, Νέα Γενικού ενδιαφέροντος, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, Σχολικές Δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *