Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων / Parents

Τα νέα του Συλλόγου μας.

Νέα και σχόλια που αναρτώνται με ευθύνη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Λουσικών.

Μικρός, γλυκός, παλιός Σεπτέμβρης / Small, sweet old September

Σεπτέμβριος και τα μικρά πρωτάκια περνάνε για πρώτη φορά το κατώφλι του δημοτικού σχολείου ως μαθητές.

Όλοι εμείς τους υποδεχόμαστε με το γνωστό τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου…

Καλή χρονιά (οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών)

Παράλληλα,  ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων εύχεται στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά . Στου δε γονείς δύναμη για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που όλοι βιώνουμε και ευελπιστούμε ότι θα είναι ενεργοί και αρωγοί στο σύλλογο μας , ώστε συσπειρωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της εποχής μας .

Η πρόεδρος του συλλόγου
Βασιλική Τσούση

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς

drawing-lots

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μέσα στην καρδιά της πιο μεγάλης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών εκεί που τα σχολεία προσπαθούν να «ορθοποδήσουν» και να συνεχίσουν να προσφέρουν την τελευταία αντίσταση στην παγκόσμια ισοπέδωση, υπάρχουν άνθρωποι σεμνοί και με αγάπη που δίνουν το χέρι τους στην προσπάθεια να κρατήσουμε κάτι όρθιο.

Άνθρωποι με αγάπη, γιατί ξέρουν να προσφέρουν αυτό που το σημερινό παιδί πραγματικά χρειάζεται, όπως τις σειρές βιβλίων για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών. (Και, για την ακρίβεια, όχι τα βιβλία που πλεονάζουν στους εκδοτικούς οίκους αλλά αυτά που είναι συνδεδεμένα με τα καθημερινά μαθήματα της διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας ανά τάξη.)

Και άνθρωποι σεμνοί, που μας παρακάλεσαν να μείνουν στην ανωνυμία για λόγους αρχής και αξιοπρέπειας.

Κυρίες Μίνα και Χρύσα Ραγιά συγγνώμη που δε θα σεβαστούμε την επιθυμία να μην αναφερθεί το όνομά σας αλλά είναι η ελάχιστη ανταπόδοση στο μεγάλο μάθημα που δίνετε σε όλους εμάς.

Σας ευχαριστούμε για τα βιβλία, σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία  και σας ζηλεύουμε για τις αξίες σας.

Δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας 8/10/12

Οι μαθήτριες, οι μαθητές,  οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς & κηδεμόνες του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λουσικών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Σαββάτο 3 Νοεμβρίου 2012 διεξήχθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγρατίου Αθλήματος σε συνεργασία με την επιτροπή του κλάδου άθλησης Αυτοάμυνας OKINAWA TE TAI , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας για το έτος 2012 ,στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας .
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας εύχεται συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Γ΄Τάξης ΤΣΟΥΣΗ ΑΝΝΑ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγόρια ηλικίας 8 – 9 ετών.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!
Δ.Σ. του Συλλόγου .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έπειτα  από  έκτακτη  Συνέλευση  του  Συλλόγου  Γονέων  και  Κηδεμόνων,  αποφασίστηκε  ότι  η  μετακίνηση  των  παιδιών  με ταξί  θα  γίνει  με  μίσθωση  ΙΧ.

Θα προτιμηθούν ΙΧ με οδηγούς γονείς του σχολείου.

Πρέπει  όμως να  πληρούνται  οι  παρακάτω  προϋποθέσεις :
1.  Να  υπάρχει  ασφάλεια  αυτοκινήτου.
2.  Να  έχει  περάσει  το  αυτοκίνητο  από  μηχανικό  έλεγχο  ΚΤΕΟ.
3.  Να  υπάρχει  υπεύθυνη  δήλωση  του  γονέα  ότι  συμφωνεί  για  την  μεταφορά  του  παιδιού  του.
Η  αμοιβή  του  αυτοκινήτου  όταν  μεταφέρει  πολλούς  μαθητές  είναι  0,85  ευρώ  το  χιλιόμετρο .
Σε  περίπτωση  που  οι  γονείς  επιθυμούν  μόνοι  τους  την  μεταφορά  των  παιδιών  τους  η  αμοιβή  θα  είναι  0,35  ευρώ το  χιλιόμετρο.
η  Πρόεδρος  του  Συλλόγου

Το ημερολόγιο του σχολείου μας για το 2013

Το 12σέλιδο ημερολόγιο τοίχου για το 2013 με δραστηριότητες του σχολείου μας είναι γεγονός.

Απευθυνθείτε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για να το προμηθευτείτε…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΝΗΠ/ΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΛΟΥΣΙΚΩΝ

Αγαπητοί γονείς ,
την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 17:00 πραγματοποιήθηκε η έτακτη συνέλευση γονέων , με θέμα: “Η μεταφορά των μαθητών ΜΟΝΟ με τα ΤΑΞΙ“.

 

 

Συνάντηση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων όλων των σχολείων των Λουσικών με τον περιφεριάρχη κ. Α. Κατσιφάρα. (23 Οκτ 2012)

Αγαπητοί γονείς,
χθές Τρίτη 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων όλων των σχολείων των Λουσικών με τον περιφεριάρχη κ. Α. Κατσιφάρα.

Ο κ. περιφεριάρχης ήταν κάθετος ότι τα χρήματα για τη χρηματοδότηση των μεταφορών των μαθητών υπάρχουν είδη στα ταμεία τους, αλλά το θέμα βρίσκεται στη Βουλή για ψήφιση. Οπότε και δε μπορεί να γνωρίζει εάν την 1η Νοεμβρίου θα λειτουργήσουν κανονικά οι μεταφορές ή όχι.

Από τη μεριά των γονιών, που η υπομονή τους και η ανοχή τους έχει φτάσει στα όρια, ήταν ότι 1η Νοεμβρίου εάν δεν λειτουργήσουν οι μεταφορές κανονικά θα κάνουμε camping μαζί με τα παιδιά μας στα γραφεία τους.

Αα και κάτι που ζήτησε ο κος Κατσιφάρας είναι να είμαστε όλοι μαζί του στον αγώνα του. Που μπερδεύτηκε ο κύριος περιφεριάρχης δε γνωρίζω, αλλά αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του είναι ότι οι αγώνες είναι των παιδιών μας και δικοί μας, και καλά θα κάνουν να τρέξουν γι’αυτούς με χίλια…..

Βασιλική Τσούση, Πρόεδρος του Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων

Βάψιμο αιθουσών του σχολείου

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν τόσο σε είδος όσο και σε προσωπική εργασία για το βάψιμο των αιθουσών και των καθαρισμό του σχολείου μας.

Αποτελέσματα εκλογών- Κινητοποιήσεις

Οι εκλογές του Συλλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας που έγιναν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ανέδειξαν τα παρακάτω άτομα για Διοικητικό Συμβούλιο:

Πετράτου Βασιλική (Πρόεδρος & εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων)

Αυγέρου – Σπαλιάρα Θεώνη (Αντιπροέδρος)

Μανίκα Μέρτικα Μαρία (Γενική Γραμματέας)

Φώτου – Σιμωτά Παναγιώτα (Ειδική Γραμματέας)

Καραβίδα Νικόλαο (Ταμίας & εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων)

Παράλληλα σας ενημερώνουμε για τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας για την επίλυση των προβλημάτων στις μεταφορές των μαθητών την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012.

Συνάντηση στο χώρο του Γυμνασίου Λουσικών 8:30΄το πρωί.

Ένα σχόλιο στο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων / Parents

  1. Ο/Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΣΗ λέει:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε οργανωθεί στη σχολική εκδήλωση την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στα πλαίσια μιας προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων ώστε να γίνει εφικτή η ανακατασκευή του υπόστεγου του σχολείου μας λόγο επικινδυνότητας, πραγματοποιήθηκε το πρωί Παρασκευή 14 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας.
    Οι κληρωθέντες αριθμοί με τα αντίστοιχα δώρα είναι οι εξής:
    Νο 0015
    Ένα πακέτο διακοπών στο Πλωμάρι της Λέσβου προσφέρουν το ξενοδοχείο «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» με δωρεάν διαμονή για 7 ημέρες (6 βράδια) σε δύο παιδιά και 3 ημέρες (2 βράδια) στους δύο συνοδούς τους. Η προσφορά ισχύει για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο 2013 .
    Νο 1162
    Ο Ιερός Ναός Αγ. Γρηγορίου Λουσικών προσφέρει σε ένα παιδί δωρεάν φοίτηση για ένα χρόνο , ενός μαθήματος Η/Υ ή Μουσικού οργάνου.
    Νο 0610- 0846 – 0611 – 0848 – 1143
    Ο αθλητικός σύλλογος «ΑΧΑΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ » προσφέρει σε 5 (πέντε) παιδιά δωρεάν παρακολούθηση για τρεις μήνες μαθημάτων πολεμικών τεχνών.
    Νο 1561
    THE BARBER’S ROOM προσφέρει δωρεάν κούρεμα.
    Νο 0967
    Το κατάστημα EURONICS Αχαΐα προσφέρει ένα multi mixer.
    No 0424
    Το υαλοπωλείο Γκόβας Ιωάννης Κ. Αχαΐα προσφέρει ένα σετ μπολ παγωτού.
    Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας , ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στη διεξαγωγή και πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας . Σας εύχεται Υγεία και Καλό Καλοκαίρι!
    Ευχαριστούμε
    Δ.Σ. Συλ. Γον. & Κηδ/νων (Πληροφορίες για την παραλαβή των δώρων στο villytsousi@hotmail.com)
    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *