Η γνώμη σου είναι σημαντική…!/ Υour opinion is important…!

Κουτί παραπόνων - Complaint box (Πηγή Τόκας Δημήτριος)

Σου αρέσει το σχολείο σου, το blog σου, το χωριό σου;

Γράψε τη σκέψη σου και τις προτάσεις σου για πράγματα που σου αρέσουν ή που θα ήθελες να αλλάξουν και θα μας βοηθήσεις να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη…!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα το όνομά σου ή όχι…

Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες σου…


Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Διάφορα. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

3 Responses to Η γνώμη σου είναι σημαντική…!/ Υour opinion is important…!

 1. Ο/Η Μαθητές Στ τάξης λέει:

  Εμείς οι μαθήτριες και οι μαθητές της Στ τάξης
  1) Θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερες εκπαιδευτικές επισκέψεις.
  2) Να κάνουμε μαθητικές εκλογές.
  3) Να κατασκευάσουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το σχολείο μας.
   

 2. Καλή χρονιά με προοπτική και αισιόδοξη ματιά! Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας .Χαρήκαμε πολύ για το αίτημα φιλίας και με χαρά το αποδεχτήκαμε .Είμαστε πρωτάρηδες χωρίς πολλές γνώσεις για τα μπλογκ συγχωρήστε μας πιθανές αργοπορίες ή αβλεψίες. Ηανάγκη μιας διαδραστικής επικοινωνίας με τους μαθητές μας και τους συναδέλφους ΄΄ηταν το κίνητρο δημιουργίας του! Και όσο μας επιτρέπουν “να είμαστε ακόμα ζωντανοί”και να χαμογελάμε στους πιτσιρικάδες μας θα το παλεύουμε! Καλό κουράγιο λοιπόν και σ΄εσας  που φαίνεται πως είμαστε στον ίδιο δρόμο!ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΣΙΚΑ! Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνούμε ανταλλάσοντας τους προβληματισμούς μας και τις ανησυχίες μας.

 3. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε η συνεργασία μας να λαμπρύνει τη χρονιά που ξεκινάμε…!
  Τόκας Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *