Ενημέρωση μαθητών/-τριών για την εποχική γρίπη-Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης

Ο Ειδικός Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Στρατιωτικός ιατρός,  Διευθυντής του τμήματος Λοιμώξεων 424 ΓΣΝΕ, Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Παθολογικής ΑΧΕΠΑ κύριος Δημήτριος Καραπιπέρης ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης.

Εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την πρωτοβουλία του, μέσα από την οποία  πρόσφερε τις επιστημονικές του γνώσεις με απλότητα και ευγένεια.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ευχαριστήριο

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,

Επιθυμούμε να εκφράσουμε, ο Σύλλογος  Διδασκόντων  και η Διεύθυνση του Σχολείου, τις θερμές μας ευχαριστίες.

Ειδικότερα,

  • η επισκευή της μικροφωνικής εγκατάστασης της Αίθουσας Εκδηλώσεων
  • η αγορά δύο κεντρικών μονάδων υπολογιστή και μίας οθόνης
  • η αγορά έγχρωμου laser jet για το Εργαστήριο Πληροφορικής,
  • η αγορά συστήματος ήχου
  • η αγορά 25 λαμπών φθορίου για τις αίθουσες διδασκαλίας

αποτελούν πολύτιμη συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Η προθυμία και η αμεσότητα που επιδεικνύετε ως προς την ικανοποίηση των αναγκών της Σχολικής μας Μονάδας, καθιστά αποτελεσματικότερο το διδακτικό και διοικητικό μας έργο.

Ευχαριστήριο

Αξιότιμε κύριε Μουρατίδη Γιώργο,

Αισθανόμαστε την ανάγκη ο Σύλλογος  Διδασκόντων  και η Διεύθυνση του σχολείου να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προθυμία και την άμεση ανταπόκριση που επιδεικνύετε στα πάσης φύσεως τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν και που σχετίζονται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του σχολείου.

Ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε τη διαμεσολάβησή σας προς τη Ξουλόγης Group, ώστε το σχολείο μας να αποκτήσει έναν καινούργιο ψυγείο.

 

Ευχαριστήριο

Αξιότιμοι κύριοι Ξουλόγη Γιάννη και Νίκο,

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε τη δωρεά του καινούργιου δίπορτου ψυγείου εκ μέρους σας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμβολή σας στην ανανέωση του εξοπλισμού του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου.

 

Ευχαριστήριο

123

 

Εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς την κυρία Έλενα Λήγα, γραφίστρια, αλλά και το θαυμασμό  μας για το υπέροχο, πολύχρωμο μα πάνω απ’ όλα βαθιά ανθρώπινο δημιούργημά της, που πλέον κοσμεί το εσωτερικό του σχολείου μας. Έχοντας γνώση της πραγματικής αξίας του εθελοντισμού, με δική της πρωτοβουλία, με προσωπική εργασία,  με προσωπικό χρόνο και προσωπικά έξοδα, με τις εξειδικευμένες της γνώσεις της, με δικά της τεχνολογικά μέσα, μας  πρόσφερε το έργο της. Δημιούργησε αυτή την εικαστική παρέμβαση δίνοντας ταυτόχρονα χρώμα, αισιοδοξία και πολλαπλά κοινωνικά, παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά μηνύματα, αποτελώντας έτσι ένα θετικό πρότυπο για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστήριο προς τη ΧΑΝΘ Ασβεστοχωρίου

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη ΧΑΝΘ Ασβεστοχωρίου, τόσο για την φιλοξενία μας στις εγκαταστάσεις της, όσο και για τις αθλοπαιδιές που με απόλυτη επιτυχία οργάνωσε το διοικητικό προσωπικό και υλοποίησαν οι προπονητές και οι προπονήτριες.

 

Δωρεά λογοτεχνικών βιβλίων

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, για την προσφορά 20 παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων στην Δανειστική Βιβλιοθήκη μας. Ο εμπλουτισμός της Βιβλιοθήκης με ενημερωμένη βιβλιογραφία συντελεί σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να καλλιεργήσουμε τη φιλαναγνωσία των μαθητών και μαθητριών μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Σχολείου

Ευχαριστήριο

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την κ. Κολοκοτρώνη Μαρία τόσο για την εθελοντική της πρωτοβουλία όσο και για την ευγενική της προσφορά με την οποία εφοδιάζει το σχολείο μας με το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων