Μηνύματα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα της Υπουργού Παιδείας, της Διευθύντριας ΠΕ Λάρισας και της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης για την νέα σχολική χρονιά. Τα μηνύματα μπορείτε να τα διαβάσετε και από το blog του σχολείου.

Μήνυμα της Υπουργού ΠαιδείαςΛήψη αρχείου

Μήνυμα Διευθύντριας ΠΕ ΛάρισαςΛήψη αρχείου

 Χαιρετισμός της Περιφερειακής Διευθύντριας ΕκπαίδευσηςΛήψη αρχείου

 

Αγιασμός σχολικού έτους 2022-23

.jpg

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,  σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο 9ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου.  Όλοι οι μαθητές, με εξαίρεση τους μαθητές της Α’ Δημοτικού,  θα πάρουν τα βιβλία την Δευτέρα. Οι μαθητές της Α’ Δημοτικού  θα πάρουν τα βιβλία την Τρίτη.  Μετά τον αγιασμό οι μαθητές  θα αποχωρήσουν με την συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η Διευθύντρια

Παπαναγιώτου Βασιλική

Προκήρυξη θέσεων Σχολικών Τροχονόμων

 

τροχονόμοςΠροκηρύσσονται τρείς (3) θέσεις σχολικών τροχονόμων στο 9ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 2-9-2022 έως και την Τρίτη 6-9-2022 και ώρα 14:00 μ.μ. στην Διεύθυνση του σχολείου.

Η διευθύντρια του σχολείου

Παπαναγιώτου Βασιλική

 Λήψη αρχείου

Σχετικά με το αναβαθμισμένο πρόγραμμα του Ολοημέρου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

από φέτος θα λειτουργήσει το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του ολοημέρου. Όλοι οι μαθητές έχουν την δυνατότητα εγγραφής ανεξαρτήτως κοινωνικών ή άλλων κριτηρίων. Η αποχώρηση των μαθητών δύναται να πραγματοποιηθεί στις 14:55 ή 15:50 ή 17:30.
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να τροποποιήσετε την αίτηση που έχετε κάνει τον Ιούνιο για το ολοήμερο.  Επίσης όσοι δεν είχατε υποβάλλει αίτηση μπορείτε να υποβάλλετε.Λήψη αρχείου

 Λήψη αρχείου

 

 

 

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821-9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

https://blogs.sch.gr/9dimlarislar/files/2022/06/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ-ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ.pdfimage001

Σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, το σχολείο μας με αντιπροσωπεία μαθητών του Ε2΄ τμήματος( που προέκυψε μετά από κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερόμενων μαθητών/τριών του τμήματος) και τους εκπαιδευτικούς Κίτσιου Βασιλική και Ντιντή Κων/νο συμμετείχε στην  εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για την παρουσίαση του Λευκώματος που αφορά στις εργασίες του 8ου Μαθητικού Συνεδρίου «Μαθαίνω & Παρουσιάζω τον πολιτισμό του τόπου μου» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Σύλλογο  Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας». Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο “Μαθαίνω και παρουσιάζω τον Πολιτισμό του τόπου μου”  ήταν αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο «Μαθαίνω και παρουσιάζω τον Πολιτισμό του τόπου μου» που ήταν αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, λόγω των έκτακτων συνθηκών κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Σχολικής Χρονιάς 2020-21, δεν πραγματοποιήθηκε δια ζώσης και τα αποτελέσματά του αποτυπώθηκαν σε έντυπη μορφή – «Λεύκωμα», το οποίο θα διανεμηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και σε όλους τους τοπικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν να συμμετέχουν αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων που συμμετείχαν με εργασίες τους στο Λεύκωμα του 8ου Μαθητικού Συνεδρίου και να παρουσιάσουν με συντομία τις ερευνητικές δράσεις τους.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Δ3 ΚΑΙ Δ4 ΣΤ’ ΑΓΓΛΙΚΑ

UNIT 4-“ΤΙΜΕ”
Εκπαιδευτικός: Μαρία Παπαδημητρίου
Στα πλαίσια του κεφαλαίου 4 του σχολικού βιβλίου Αγγλικών σχετικά με τα χρόνο, οι μαθητές του Δ3 και Δ4 φτιάξανε πολύ όμορφα LAPBOOKS!
Μπορείτε να τα δείτε εδώ:
3 και Δ4
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη συνάδελφο Δέσποινα Καραμήτσου για την υπέροχη ιδέα!

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ του ΣΤ3 και ΣΤ4 ΣΤ’ ΑΓΓΛΙΚΑ

UNIT 6-“Me, Myself and my Future Job”
Στα πλαίσια του κεφαλαίου αυτού του σχολικού βιβλίου, οι μαθητές του ΣΤ3 και ΣΤ4 πήραν συνέντευξη από έναν επαγγελματία και φτιάξανε μια συνεργατική παρουσίαση GOOGLE slide, συμπληρώνοντας και διαμορφώνοντας ο καθένας τη διαφάνειά του. Δείτε τες παρακάτω.

3 και ΣΤ4

 

 

 

 

 

 

 

3 και ΣΤ4 2

Συμπληρωματική εγκύκλιος- «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023»Λήψη αρχείου