Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ

Γονείς, δάσκαλοι και δημοτική αρχή, από κοινού οργάνωσαν κοινή πορεία δράσεων με στόχο την ανάκληση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις σχολείων.

Η συμμετοχή στην αντίδραση αφορά όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε και παλεύουμε – ο καθένας από το δικό του μετερίζι – για την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Τα πρώτα βήματα δείχνουν πως το ΟΧΙ μας στο κλείσιμο των σχολειών έφτασε δυνατό στα προπύλαια των υπευθύνων. Σήμερα, 3-6,  η Ένωση Γονέων και Υπεύθυνοι Δήμων του Πειραιά έκαναν διαμαρτυρία στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης. Την Πέμπτη, 5/6, στις 7μμ. θα γίνει πορεία μαθητών, γονιών και δασκάλων με σημείο εκκίνησης το πνευματικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”. Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία Σπάθα όπου θα ενωθεί με την αντίστοιχη του Κερατσινίου.

Την Παρασκευή, 6/6, οι δάσκαλοι προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας  από τις 11.30. Δίνουν ραντεβού στο Υπουργείο Παιδείας στις 12.30 .

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις δασκάλων και γονιών:

envsi gonevn

syllogos daskalvn

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/988

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς