ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ECLASS

Αξιότιμοι γονείς/κηδεμόνες,  αγαπητοί μαθητές/τριες

Καταρχάς να σας ευχηθούμε υγεία προσωπική και οικογενειακή. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η περίοδος που  διανύουμε είναι πρωτόγνωρη για όλους μας, και με  απροσδιόριστη  διάρκεια.

Σε μια ανθρώπινη προσπάθεια να παραμείνουμε κοντά σας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, να νιώσουμε ότι παρά τις δυσκολίες, είμαστε δίπλα ο ένας τον άλλο, προτείνεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στόχος δεν είναι σε καμία περίπτωση η υποκατάσταση της δια ζώσης διδασκαλίας, αλλά η ψυχολογική υποστήριξη και συναισθηματική προσέγγιση με εσάς. Το εγχείρημα, αδιαμφισβήτητα, δεν είναι απλό, ωστόσο, δεν είναι ακατόρθωτο.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που μας υπερβαίνουν και ότι χρειάζεται χρόνος, για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Για τον λόγο αυτό ας κινηθούμε με ηρεμία και με διαδοχικά βήματα.

                                                                                                                      Η Δ/ΝΤΡΙΑ & Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ του  8ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η εκπαιδευτική πλατφόρμα e-class, είναι ένα σύστημα ασύγχρονης  διαχείρισης μαθημάτων και επελέγη από τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας προς αξιοποίηση.

Στην πλατφόρμα αυτή έχουν δημιουργηθεί ηλεκτρονικές τάξεις  με την ονομασία των κανονικών (πραγματικών) τάξεων/τμηματων και τάξεις μαθημάτων ειδικοτήτων (π.χ. αγγλικών, θεατρικής αγωγής, κ.α.).

Οι μαθητές, όταν εισέλθουν στην πλατφόρμα, θα πρέπει να εγγραφούν στα τμήματα που παρακολουθούν στο κανονικό σχολείο (σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν).

Οι  μαθητές θα μπορούν να πραγματοποιούν  ηλεκτρονικές συνεδρίες με τον/την εκπαιδευτικό του τμήματος, σύμφωνα με τον επικείμενο προγραμματισμό του συλλόγου διδασκόντων, για τον οποίο θα ενημερωθείτε με νεότερο μήνυμα.

Λόγω τεχνικών δυσκολιών του νέου αυτού εγχειρήματος, οι συνεδρίες θα ξεκινήσουν τμηματικά, με βάση της οδηγίες που θα λαμβάνετε στο mail σας.Λήψη αρχείου

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/eggrafi-mathiti-stin-platforma-eclass

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς