ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Αξιότιμοι γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι  εγγραφές των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020-2021, θα γίνονται στο γραφείο της Διεύθυνσης

Καθημερινά: 9:30-12:30

κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το σχολείο (2104958281),

για την αποφυγή συνωστισμού και τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού

(χρήση μάσκας, αντισηπτικών και δικό σας στιλό).

Εάν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της αίτησης-δήλωσης και των βεβαιώσεων εργασίας ή/και ανεργίας με ηλεκτρονικό τρόπο, θα είναι προτιμότερο και μπορεί να γίνει στο mail του σχολείου:
mail@8dim-koryd.att.sch.gr
συμπληρώνοντας τη  σχετική αίτηση – δήλωση που θα βρείτε εδώ:
https://grafis.sch.gr/index.php/s/LfdNFNDzmCsszWk
Όσον αφορά τις βεβαιώσεις εργασίας ή/και ανεργίας μπορείτε να τις σαρώσετε (σκανάρετε) ή να τις φωτογραφίσετε και να τις επισυνάψετε στο μήνυμα μαζί με τη συμπληρωμένη αίτηση.
Παρακαλούμε το μήνυμα να έχει θέμα «Εγγραφή στο ολοήμερο» και στο σώμα κειμένου του μηνύματος να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας και την τάξη στην οποία θα φοιτήσει κατά το σχ. Έτος 2020-21

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
α)  μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι.
Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους (ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες,…) αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής ακόμα κι αν δεν έχει εξοφληθεί.
β) μαθητές/τριες των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/τρίτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).

γ) πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

δ) Η εγγραφή των μαθητών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00) δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.
Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών είναι 10 μαθητές για Σχολεία με λειτουργικότητα από 9/θέσια και άνω.

ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 13:20 ΕΩΣ ΤΙΣ 16:00

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/3370

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς