“ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ” – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ε’1 ΜΕ ΤΟ 16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το προγραμματίζαμε από καιρό και τα “θαλασσινά χιλιόμετρα” που μας χωρίζουν δεν στάθηκαν εμπόδιο στη συνάντησή μας. Το Ε’1 τμήμα του σχολείου μας και η Δ΄τάξη του 16ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Κρήτης, συναντήθηκαν μέσω της τηλεδιάσκεψης με τη βοήθεια του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου το πρωινό της 30ης Μαΐου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μίλησαν για την καθημερινότητά τους, τη σχολική τους ζωή, τις δράσεις τους και την κοινή τους ενασχόληση με τη συγγραφή εφημερίδας. Μέσα από τον απλό λόγο των παιδιών, τις απόψεις τους αλλά και με αστεία και χαμόγελα, διαφάνηκαν οι ομοιότητες και όσα τους ενώνουν και δόθηκε η υπόσχεση για τη συνέχιση της συνεργασίας και της κοινής δράσης.

Εμείς με τη σειρά μας, ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά του σχολείου της Κρήτης και τη δασκάλα τους, κ. Κατερίνα Λιοντάκη, για την πρόσκληση που μας έκανε!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε΄1,

η δασκάλα, Μαρία Κουνέλη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/2519

7 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Μου άρεσε η τηλεδιάσκεψη θα ήθελα να το ξανακάνουμε του χρόνου .Επίσης πιστεύω πωςαυτη η εμπειρία θα μεινει αξέχαστη σε όσα παίδια πήραν μέρος σε αυτήν.

  2. η τηλεδιάσκεψη ήταν φανταστική ελπίζω να εχουμε μια τόσο καλή δασκάλα και του χρόνου και να το ξανακάνουμε.

  3. Η εμπειρία αυτή ήταν πολύ ωραία και ευχαριστούμε την κυρία Μαρία που το οργάνωσε και ελπίζω να ξαναγίνει και στο μέλλον. Ιωάννα

  4. Σας εύχομαι στην τροχιά που θα χαράξετε να μάθετε να κουβεντιάζετε, έτσι απλά και με ειλικρίνεια…όπως οι σωστοί δημοσιογράφοι. Καλή συνέχεια!!!
    Το τραγούδι για εσάς:
    https://www.youtube.com/watch?v=C-GPWVqksas

  5. ‘Ηταν πάρα πολύ ωραία που μιλήσαμε με το 16 σχολείο Ηρακλείου . Μακάρι να ξαναγίνει .

  6. Περάσαμε πολύ ωραία και τα παιδιά το 16ου Δημοτικού Ηρακλείου μας έλυσαν κάθε απορία που είχαμε. Βέβαια και εμείς τους απαντήσαμε τις ερωτήσεις. Ευχαριστούμε τις δύο δασκάλες για την υπέροχη εμπειρία!!!! Νάσια ????

  7. Ήταν μια ωραία εμπειρία.Ελπίζω την επόμενη φορά να επαναληφθεί σε πραγματικά γραφεία σύνταξης εφημερίδας!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς