Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ “ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” – από το ΣΤ΄1

 Η πρόσκληση του κ. Κατσούλη να επισκεφτούμε το εργαστήριο Φυσικής στο 4ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού μας ενθουσίασε! Την Τετάρτη, λοιπόν, 16 Μαρτίου αφήσαμε για λίγο βιβλία και πρόβες για τον επερχόμενο εορτασμό της 25ης Μαρτίου πίσω μας και κινήσαμε να συναντηθούμε με το ‘μεγάλο σχολείο’ που μας περιμένει τη νέα σχολική χρονιά.
Περιηγηθήκαμε στους χώρους, παρακολουθήσαμε μια διδασκαλία στο Εργαστήριο Πληροφορικής και στη Βιβλιοθήκη, πειραματιστήκαμε στο εργαστήριο Φυσικής, μα πάνω από όλα συναντήσαμε γλυκούς ανθρώπους με χαμόγελο και παιδιά που έσπευσαν να μας υποδεχτούν, να μας ξεναγήσουν και να μας βοηθήσουν στη διεξαγωγή των πειραμάτων. Και όταν καθηγητές και παιδιά μας αποχαιρέτησαν με μια κάρτα και ένα γλύκισμα, αποχαιρετήσαμε κι εμείς το φόβο που μας δημιουργεί η σκέψη τη μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο…
Ευχαριστούμε ολόψυχα το Διευθυντή κ. Γατσούλη, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς για την υπέροχη υποδοχή και τα παρεπόμενα! Εμείς με τη σειρά μας σας ευχόμαστε να συνεχίζετε να χαμογελάτε και να μας εμπνέετε!
Η δασκάλα και οι μαθητές του Στ’1
Δείτε το βίντεο που δημιουργήσαμε με φωτογραφίες από την επίσκεψη, πατώντας την εικόνα:
phoca_thumb_l_ergastirio_fysikhs_3

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/1501

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς