Οκτ 23 2009

Wii ποδήλατο!

Συντάκτης: κάτω από Αθλητισμός και με ετικέτα: ,

Η μονότονη άσκηση του μαγνητικού ποδηλάτου στο σπίτι, με τη βοήθεια του κατάλληλου «εργαλείου», θα μπορούσε να λάβει νέες, πιο ευχάριστες διαστάσεις. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των ειδικών αξεσουάρ της κονσόλας Wii, ο ιαπωνικός κολοσσός Νintendo αναμένεται να διαθέσει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2010 το Cyberbike.

Πρόκειται για ένα ποδήλατο το οποίο όχι μόνο γυμνάζει, αλλά με τη βοήθεια της πανίσχυρης κονσόλας η πορεία του χρήστη απεικονίζεται στον τηλεοπτικό του δέκτη επιτρέποντάς του να κάνει ελιγμούς ή να αυξομειώνει παραστατικά την ταχύτητα της πορείας του. Το διασκεδαστικό παιχνίδι που συνοδεύει το Cyberbike ανήκει στη γαλλική εταιρεία ΒigΒen Ιnteractive και παρουσιάζει ένα ανθρωπάκι, που δεν είναι άλλος από τον χρήστη, το οποίο περιπλανιέται σε ευχάριστα τοπία στην εξοχή ή στην πόλη, όπου- μεταξύ άλλων- συναντά και εμπόδια.

« Το CyberΒike προσφέρει ένα νέο τρόπο άσκησης που μπορεί κανείς να προσαρμόσει στα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης, θέτοντας έτσι τους δικούς του προσωπικούς στόχους » αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας. « Είναι πολύ διασκεδαστικό! » τονίζει. Μέχρι στιγμής, πάντως, η Νintendo δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του «εικονικού» ποδηλάτου.

ΤΟ ΒΗΜΑ

14 απαντήσεις μέχρι τώρα




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.