Ιούν 19 2024

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) αρχίζουν από την Τετάρτη 19 Ιουνίου και θα λήξουν περί τα μέσα Ιουλίου.

Δημιουργία προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password)

Oι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο το 2024 ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο  (εάν δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειο  από την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Επίσης αποκτούν νέο  προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις τα έτη 2022 ή 2023, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, προκειμένου να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο.

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας

Οι υποψήφιοι για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο.

Υπογραμμίζεται πως για να παραλάβει άλλος από τον υποψήφιο τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση.

Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η εξουσιοδότηση είτε από το gov.gr, είτε θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην εγκύκλιο Φ.251/ 68312 /Α5   18-6-2024

14 απαντήσεις μέχρι τώρα




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.