Σεπ 21 2011

κινητό πορτοφόλι με το Google Wallet

Συντάκτης: κάτω από Κόσμος και με ετικέτα: ,

Σύμφωνα με έρευνες, ένας άνθρωπος γυρνάει πίσω στο σπίτι του περισσότερο για να πάρει το κινητό του παρά το πορτοφόλι του, όταν τα έχει ξεχάσει. Αυτό, η Google το μεταφράζει σε δύο λέξεις, που δεν είναι άλλες απο… Google Wallet.

Με αυτό το λογισμικό και το αντίστοιχο NFC chip, το smartphone σου γίνεται κυριολεκτικά το πορτοφόλι σου μιας και όταν είναι όλα έτοιμα και τα καταστήματα εξοπλιστούν με NFC Checker το μόνο που θα έχεις να κάνεις αγοράζοντας ένα αγαθό, θα είναι να ακουμπήσεις το κινητό σου στο ταμείο, το μηχάνημα θα αναγνωρίζει ποιός είσαι και πόσα χρήματα έχεις και στη συνέχεια θα χρειάζεται 1-2 δευτερόλεπτα για να κάνει την χρέωση και εσύ να φύγεις απο το ταμείο ικανοποιημένος.

Με το Google Wallet θα μπορείς να κάνεις αγοράς μέσω MasterCard και CitiBank αλλα και μέσω των προπληρωμένων καρτών της Google. Όπως πάντα, η Google βλέπει μπροστά στο μέλλον και θέλει να εδρεώσει ακόμη περισσότερο τα smartphones και να τα κάνει ακόμα πιό απαραίτητα με σκοπό (φυσικά) την αύξηση των πωλήσεων αλλα και το να ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω την ποιότητα στη ζωή μας.

Αλήθεια ή ψέματα, το μέλλον θα δείξει, πάντως στην Αμερική το σύστημα αυτό έχει πάρει ήδη σάρκα και οστά και μάλιστα μέσω του Google Wallet γίνονται ακόμη και προσφορές απο μεγάλα καταστήματα για να δελεάσουν τους καταναλωτές. Το θέμα είναι, θα καταφέρει το Google Wallet να γίνει κομμάτι του παγκοσμίου εμπορίου;

Μένει να το δούμε…

14 απαντήσεις μέχρι τώρα




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.