Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας καλωσορίζουμε στο 5ο Γυμνάσιο Κερατσινίου κι ευχόμαστε καλή πρόοδο στους νέους/ες μας μαθητές/τριες της   Α’ Γυμνασίου και σε όλους/ες τους μαθητές/τριες της  Β’ και Γ’ Γυμνασίου που επανεγγράφονται.

Η εγγραφή των μαθητών από το δημοτικό στο γυμνάσιο γίνεται αυτόματα με βάση τη χωροταξική κατανομή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Ωστόσο, οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που πρόκειται να φοιτήσουν το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α΄ Γυμνασίου καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο: από την Τρίτη 03/09/2024 μέχρι και την Τρίτη 10/09/2024 και ώρες 9:00 π.μ. – 12:00 π.μ. για να καταθέσουν την παρακάτω ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ  και ηλεκτρονικής ενημέρωσης  για τη φοίτηση του παιδιού τους .

Επισημαίνουμε ότι

  1. Είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.
  2. Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης είτε αυτή έχει συντελεστεί με γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων, θα πρέπει να υποβληθούν δύο (2) υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά στοιχεία αυτών., δηλαδή και από τους δύο γονείς, όπως ορίζεται στην υπ. αρ. Φ1/117162/ΓΔ4/20-9-21.
  3. Για τους/τις μαθητές/τριες που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα  Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της Χώρας, πρέπει να κατατεθεί στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.
  4. Αν μαθητής/τρια διαθέτει γνωμάτευση από το ΚΕΔΑΣΥ ή άλλον δημόσιο φορέα για μαθησιακές ή λοιπές δυσκολίες, να προσκομιστεί το αντίστοιχο πρωτότυπο έγγραφο. Επίσης, είναι βοηθητικό να προσκομιστεί και όποια διαθέσιμη γνωμάτευση υπάρχει από ιδιωτικό φορέα.
  5. Απαραίτητη είναι επίσης η συμπλήρωση του Έντύπου-γονικής-συγκατάθεσης για την ανάρτηση φωτογραφιών στην ιστοσελίδα του σχολείου 
  6. Επίσης παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες όπως μεριμνήσουν για την έγκαιρη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή Α.Δ.Υ.Μ , απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των μαθητών/τριών  στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, το οποίο θα δοθεί στους μαθητές/τριες από τον καθηγητή της φυσικής αγωγής και πρέπει να προσκομιστεί συμπληρωμένο στο σχολείο έως  25 Σεπτεμβρίου 2024.

 



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου