ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2019-20

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

Προς γονείς νηπίων 

Για την εγγραφή των μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο απαιτείται :

-Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Τα πιστοποιητικά  των μαθητών θα τα προσκομίσω στο 42ο Δημοτικό Σχολείο την Δευτέρα 18/5/2020. Εάν κάποιος γονέας επιθυμεί να στείλει  σε άλλο σχολείο το παιδί του (ιδιωτικό, λόγω μετακόμισης κ.λ.π) παρακαλώ να με ενημερώσετε έγκαιρα (με μήνυμα) ώστε να παραλάβετε το πιστοποιητικό από το νηπιαγωγείο.

Πληροφορίες για την εγγραφή των μαθητών στην Α’ Δημοτικού:  (42ο Δημοτικό Σχολείο)

Προς γονείς προνηπίων και μαθητών με επαναφοίτηση:

Τα προνήπια και οι επαναφοιτούντες μαθητές που ήδη φοιτούσαν στο νηπιαγωγείο μας κατά το τρέχον σχολικό έτος, εγγράφονται αυτεπάγγελτα.  Για όσους μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν στο ολοήμερο τμήμα(παλιούς και νέους)  θα πρέπει οι γονείς να επικοινωνήσουν μαζί μας και να προσκομίσουν αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο, επισυνάπτοντας  τα απαραίτητα δικαιολογητικά. (δείτε την ανακοίνωση των εγγραφών).

Το σχολείο θα θα είναι ανοιχτό για το κοινό καθημερινά από Δευτέρα 18/5/2020 και ώρες 10.30π.μ. – 12.30μ.μ.

Καλό τριήμερο

Η Προϊσταμένη

Τσιάνα Βασιλική

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση