Σήμερα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου παρακολουθήσαμε στον κινηματογράφο την ταινία “Τσάρλι ο Σούπερ ο Σκύλος”. Μας άρεσε ιδιαίτερα και συγκινηθήκαμε αρκετά.

O Ντάνι, ένα νεαρό και ντροπαλό αγόρι, φαντάζεται έναν ονειρικό κόσμο στον οποίο αυτός και ο αγαπημένος του σκύλος, ο Τσάρλι, πρωταγωνιστούν στις δικές τους περιπέτειες υπερηρώων. Όταν εξωγήινοι απαγάγουν μυστηριωδώς τον Τσάρλι, αυτός επιστρέφει με πραγματικές υπερδυνάμεις ως ο Τσάρλι ο Σούπερ-Σκύλος, ο πιο σπουδαίος και αγαπητός υπερήρωας που γνώρισε ποτέ ο κόσμος! Ωστόσο, δεν είναι όλοι θαυμαστές του Σούπερ-Σκύλου. Η ραγδαία άνοδος του Τσάρλι εξοργίζει το διαβολικό γάτο της διπλανής πόρτας, τον Πάντι, ο οποίος διαθέτει τις δικές του απίστευτες υπερδυνάμεις. O Πάντι και η γατο-συμμορία του καταστρώνουν ένα σχέδιο για να εκθρονίσουν τον Σούπερ-Σκύλο, να υποτάξουν τους ανθρώπους και να τοποθετήσουν τις γάτες στην κορυφή του κόσμου. Ο Ντάνι και ο Τσάρλι θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τα σατανικά σχέδια του Πάντι. Μια φανταστική, αστεία και συγκινητική ιστορία για τη φιλία, την αφοσίωση και την ανακάλυψη του ήρωα που κρύβεται μέσα μας, που θα αγγίξει και θα συναρπάσει όλη την οικογένεια.

POSTER CHARLIE LQ

Αγαπητοί, γονείς-κηδεμόνες,

Σύμφωνα με την Φ.6/23198/Δ1/25-2-2026 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το Σχολ. Έτος 2026 – 2027 θα πραγματοποιηθούν από 2 Μαρτίου έως και 23 Μαρτίου 2026.

Στην συγκεκριμένη προθεσμία οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα «Εγγραφή στην Πρώτη Δημοτικού» στη διεύθυνση https://adimotikou.eservices.minedu.gov.gr, με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, την οποία υποβάλλει ένας εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων/εχόντων την επιμέλεια των μαθητών/τριών που ανήκουν στα όρια της σχολικής περιφέρειας. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2026-2027 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2020 έως και 31-12-2020. Εγγραφές μετά την 23η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παρακάτω θα βρείτε:

  1. Την Ανακοίνωση Εγγραφών.
  2. Τη σχετική εγκύκλιο
  3. Το ΦΕΚ με την Κ.Υ.Α.
  4. Οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας
  5. Τα όρια του σχολείου


Λήψη αρχείου

49268_9ΗΓ346ΝΚΠΔ-4Ο2

49268_20250200979

Οδηγιες_Χρησης_Εγγραφη-_Α_Δημοτικου-5


Λήψη αρχείου