no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Στο σχολείο μας σκεφτόμαστε..πράσινα!

Συγγραφέας: | 10/12/2018
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στο σχολείο μας σκεφτόμαστε..πράσινα! |

Το σχολείο μας πάντα ανοιχτό στην κοινωνία εντάσσεται στο σχέδιο δράσεων του Φο.Δ.Σ.Α. και στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών, εκ μέρους του συγκεκριμένου Φορέα, συμμετέχει σε μία σειρά ενημερωτικών δράσεων, που αποσκοπούν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών μας και των οικογενειών τους, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Έτσι, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 επισκέφτηκε το σχολείο μας η Κινητή Πράσινη Μονάδα Ανακύκλωσης του Φο.Δ.Σ.Α. και οι μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το πώς μπορούν να ανακυκλώνουν ακόμη πιο στοχευμένα, προστατεύοντας έτσι ακόμη καλύτερα το περιβάλλον. Προηγήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων αντίστοιχη ενημέρωση από τους Υπεύθυνους του Προγράμματος και στη συνέχεια, στον προαύλιο χώρο είδαν, εκ του σύνεγγυς πώς μπορούν και να προστατεύουν το περιβάλλον αλλά και να επωφελούνται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους Υπεύθυνους του Προγράμματος και τους μαθητές/τριές μας για την άψογη στάση τους και την συμμετοχή τους σε αυτήν την δράση!

     

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες