header image

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ( 18/09/20 )

Συγγραφέας: | 17/09/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ( 18/09/20 ) |

Κοινοποιούμε την Απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων κ. Αναστασίου Γεωργίου, σχετικά με τη ΜΗ λειτουργία του σχολείου μας, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών.Λήψη αρχείου

κάτω από: Γενικά

ΚΑΛΗ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑ!

Συγγραφέας: | 16/09/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΛΗ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑ! |

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2020 τελέστηκε ο Αγιασμός στο σχολείο μας. Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, λόγω πανδημίας ήταν όλα διαφορετικά, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως προβλέπεται από την πρόσφατη σχετική Νομοθεσία από όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλεξάνδρου Δημήτριο, πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Θηβαίων καθώς και τον κ. Καλαμιώτη Σταμάτη, πρόεδρο της ΔΟΘ Θήβας για την παρουσία τους.

κάτω από: Γενικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συγγραφέας: | 11/09/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

Εκ μέρους της Διευθύντριας του σχολείου μας κ. Γκιζίλη Σταυρούλας και του Συλλόγου Διδασκόντων σας ενημερώνουμε πως, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 : 30 π.μ. θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για το νέο σχ. έτος 2020 – 21 στον εσωτερικό προαύλιο χώρο, υπό προϋποθέσεις, λόγω της πανδημίας.

– Τα παιδιά και μόνον αυτά θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00, φορώντας απαραιτήτως τις μάσκες τους, για τις οποίες πρέπει να φέρουν και πλαστικό σακουλάκι για την τοποθέτησή τους, μετά τη χρήση τους.

– Τα παιδιά που μετακινούνται από και προς το Τάχι Θηβών, με το ΚΤΕΛ παρακαλούνται να είναι στις στάσεις τους στις 10:40.

– Από τις 11:00 έως τις 11:30 τα παιδιά , έχοντας λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας τόσο τα ίδια , όσο και οι καθηγητές τους θα μπουν στις σχολικές αίθουσες, θα ενημερωθούν για τις νέες συνθήκες της τρέχουσας σχ. χρονιάς, θα τους διανεμηθούν τα βιβλία και θα περιμένουν τον ιερέα, ο οποίος θα ολοκληρώσει την τελετή του Αγιασμού, περνώντας από όλες τις αίθουσες.

– Στις 12:30 τα παιδιά θα αποχωρήσουν από το σχολείο.

Αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες..έχουμε μπροστά μας μια διαφορετική σχολική χρονιά. Καλούμαστε να διαχειριστούμε την κρίση της πανδημίας με φρόνηση , αλληλεγγύη, ενσυνειδητότητα και συναισθηματική νοημοσύνη . Ζητάμε την συνεργασία σας σε όλα τα πρωτόκολλα και στους κανόνες του σχολείου μας ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε όλοι και όλες υγιείς σωματικά ,ψυχικά και πνευματικά .

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και ηρεμία για όλους.

 

κάτω από: Γενικά

Συμμετοχή του σχολείου μας σε διαδικτυακό σεμινάριο

Συγγραφέας: | 15/06/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή του σχολείου μας σε διαδικτυακό σεμινάριο |

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 μαθητές και εκπαιδευτικοί του 4ου Γυμνασίου Θήβας παρακολουθήσαμε διαδικτυακό σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών του προγράμματος Kids save lives (τα παιδιά σώζουν ζωές) από τις  11:00 π.μ. έως  14:00 μ.μ.
Μοναδική εμπειρία για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, οι οποίοι έμαθαν ΚΑΡΠΑ , πως να αντιμετωπίζουν μια πνιγμονή , έναν πνιγμό και ένα τραύμα .
Όλη η σχολική κοινότητα ευχαριστεί και συγχαίρει τους υπεύθυνους του προγράμματος Kids save lives.

  

κάτω από: Γενικά

Αθλητικά δρώμενα

Συγγραφέας: | 26/02/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αθλητικά δρώμενα |

Με τη συμμετοχή 300 μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου από διάφορες περιοχές του Νομού μας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/12/19 στη Θήβα μια ιδιαίτερη αθλητική δράση, με τη συμβολή της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας ( ΕΘΝ. Ο. Α. ). Το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας και ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων διοργάνωσαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας ένα βιωματικό πρόγραμμα, όπου οι μαθητές που συμμετείχαν ( το σχολείο μας συμμετείχε με 58 μαθητές ) γνώρισαν διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα ( ράγκμπι, ξιφασκία, άλμα επί κοντώ κ. α. ) και γνώρισαν Ολυμπιονίκες και γνωστούς αθλητές.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά μας, τα οποία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό.

       

 

κάτω από: Γενικά

Το party του σχολείου μας!!

Συγγραφέας: | 20/02/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το party του σχολείου μας!! |

Οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Προγράμματα καθώς και στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του σχολείου μας,  σας περιμένουν στο αποκριάτικο πάρτι τους!

Αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ (άνωθεν Βασιλόπουλου)

Παρασκευή 21 – 02 – 2020

Ώρα:19.00      Τιμή: 5€

κάτω από: Γενικά

..Τι έγινε στο σχολείο μας, την ημέρα γιορτής των Τριων Ιεραρχών ;

Συγγραφέας: | 15/02/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ..Τι έγινε στο σχολείο μας, την ημέρα γιορτής των Τριων Ιεραρχών ; |

Την 30η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μια ιδιαίτερη εκδήλωση μέγιστης σημασίας, όχι μόνον για την σχολική μας κοινότητα αλλά γενικότερα για την τοπική κοινωνία μας. Τιμώντας την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στη συμπόρευση του Ελληνισμού – Χριστιανισμού πραγματοποιήθηκε μια σειρά Δράσεων.

Μετά τον εκκλησιασμό των μαθητών/τριών μας επιστρέψαμε στο σχολείο και πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ανάλογου περιεχόμενου γιορτή, της οποίας τον συντονισμό και επίβλεψη είχε η εκπαιδευτικός κ. Ζιώγου Καλλιόπη, ΠΕ 01. Στη γιορτή συμμετείχαν μαθητές / τριες όλων τον τάξεων πλαισιώνοντας δυναμικά, το αφιέρωμα στους Τρεις Ιεράρχες και τις μητέρες τους.

Μετά το πέρας της έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μια πρωτότυπη Δράση απολύτως εναρμονισμένη στο πνεύμα της ημέρας. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης προσκαλέσαμε τον κ. Πολυχρονόπουλο Κωνσταντίνο, ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας « ο άλλος άνθρωπος », όπου μαγείρεψε μαζί με τους μαθητές, γεύματα αγάπης για όλους τους παρευρισκόμενους. Επιπλέον συγκεντρώσαμε υλικά αγαθά για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η Διευθύντρια,  ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου ευχαριστούν το 5ο Γυμνάσιο Θήβας για την καθολική συμμετοχή τους και την ενίσχυση τους  , την ΧΕΝ Θήβας για την προσφορά της , τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Θηβαίων κ. Αλεξάνδρου, τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου  ΓΕΛ Θήβας, την κ. Λάσπη Βάσω, τον π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο για την ζεστή παρουσία του,  καθώς και όλους/ όλες που αγκάλιασαν και βοήθησαν την φιλανθρωπική αυτή δράση .

Κάναμε πράξη την προσφορά των Τριών Ιεραρχών, σε όλους τους ανθρώπους..ειδικότερα της προσφοράς του Μ. Βασιλείου, στον πονεμένο και στον ανήμπορο.

Μαγειρέψαμε, γευτήκαμε όλοι μαζί το γεύμα της αγάπης και προσφέραμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

           

κάτω από: Γενικά

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Συγγραφέας: | 01/02/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ |

Την προσεχή Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας, μια σύντομη ενημέρωση από τη Διευθύντρια κ. Γκιζίλη Σταυρούλα για τρέχοντα σχολικά ζητήματα και στη συνέχεια θα επιδοθούν στους αγαπητούς γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, οι έλεγχοι Α ‘ Τετραμήνου.

 

κάτω από: Γενικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συγγραφέας: | 27/01/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ |

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, το 4ο Γυμνάσιο Θήβας θα συνεργαστεί με τον κ. Πολυχρονόπουλο Κωνσταντίνο, δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», σε φιλανθρωπική δράση, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου μας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, από τις 10:30 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην  προσπάθειά μας και να γευτούμε όλοι μαζί το γεύμα αγάπης.

Μπορείτε να συνδράμετε προσφέροντας τρόφιμα ή είδη προσωπικής υγιεινής τα οποία θα προσφερθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

 Μαγειρεύουμε, τρώμε μαζί και προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας!

κάτω από: Γενικά

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ‘ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ’ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Συγγραφέας: | 24/01/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ‘ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ’ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ |

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, το σχολείο μας συμμετείχε για μια ακόμη φορά στις εκδηλώσεις
-για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης που διοργανώθηκαν από το Δήμο Θήβας και
-για τη ‘Λευκή Νύχτα’ που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας.
Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από χώρες όπως Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία. Οι συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους με τη δυναμική παρουσία τους και απόδοσή τους μπροστά στο θηβαϊκό κοινό.
Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά για να συμμετέχουμε και του χρόνου σε παρόμοιες αξιέπαινες εκδηλώσεις!

                                   

κάτω από: Γενικά

Παλιότερα Άρθρα »

Κατηγορίες