no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Συγγραφέας: | 03/11/2018
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ |

Την Τρίτη 16 οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη  στην Εστία Γνώσης Χαλκίδας από την Γ΄Γυμνασίου του σχολείου μας μετά από διδακτική πρόταση του κ. Μπεθάνη Γ. και της κας Τούτουζα Β. Μαζί με τους 2 καθηγητές συνόδεψαν ο κ. Πελώνης Γ.  και η κα Βάλλιου Δ.

Στόχος ήταν η ενημέρωση των μαθητών σε θέματα αστροφυσικής από τον Δρ. Αστροφυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντωνίου Α. ο οποίος έκανε διαδραστική παρουσίαση με τρόπο άκρως διδακτικό και ενδιαφέροντα. Η ξενάγηση στο Σύμπαν και τα μυστικά του ήταν συγκλονιστική! Η παρουσία των μαθητών άψογη με μεγάλη συμμετοχή και χρήση των γνώσεων τους που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις!

Αμέσως μετά, επισκέφθηκαν έκθεση γλυπτικής που διοργανώνεται παράλληλα στο κόκκινο σπίτι. Η διδάσκαλος καλών τεχνών ενημέρωσε σχετικά με τις τέχνες και ειδικά την γλυπτική με τρόπο ζωντανό και ελκυστικό για τους μαθητές. Έγινε κατόπιν ξενάγηση στα έργα ντόπιων δημιουργών φτιαγμένα με διάφορες τεχνοτροπίες.

Η επίσκεψη, επομένως, είχε διπλό όφελος αφού καλλιέργησε και τις επιστημονικές και τις καλλιτεχνικές γνώσεις και ανησυχίες όλων μας! Ευχόμαστε να επαναλαμβάνονται συχνά τέτοιου είδους δράσεις!

 

          

       

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες