no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ JUMICAR

Συγγραφέας: | 27/10/2018
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ JUMICAR |

Στις 16 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τρίτη, ύστερα από τη σχετική πρόταση της καθηγήτριας κ. Αλμπάνη Μαρίας και στο πλαίσιο της διδασκαλίας του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας, στην ενότητα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή, οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Μάκρης (Jumicar).

Μόλις φτάσαμε, μας υποδέχτηκε ο κ. Μιχάλης Ασιτζόγλου, υπεύθυνος του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και αμέσως ξεκίνησαν οι δραστηριότητες για τα παιδιά. Οδήγησαν τα αυτοκίνητα  με τη συνοδεία των εκπαιδευτών που με υπομονή βρίσκονταν δίπλα τους, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κυκλοφορούν σωστά στον δρόμο.

Δεύτερη δραστηριότητα ήταν η προβολή βίντεο αφιερωμένο στην κυκλοφοριακή αγωγή και αμέσως μετά τα παιδιά παρακολούθησαν ένα σχετικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα. Στη συνέχεια, οι μαθητές μας απόλαυσαν το κολατσιό τους στο αναψυκτήριο του πάρκου και ολοκλήρωσαν τις δραστηριότητες τους με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και μίνι γκολφ.

Αρχηγός της επίσκεψης ήταν η κ. Ντίνου Άρτεμις (Φιλόλογος) και συνοδοί καθηγητές η κ. Χατζηκυριάκου Μαρία (Φιλόλογος), η. Αλμπάνη Μαρία (Οικιακή Οικονομία) και ο κ. Τριανταφυλλίδης Αναστάσιος (Πληροφορική). Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μιχάλη Ασιτζόγλου καθώς και όλους τους εκπαιδευτές του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνοδούς καθηγητές αλλά και τα παιδιά μας για την άψογη συμπεριφορά τους!

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες