no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγγραφέας: | 03/03/2017
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ |

Η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών που ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 3/15-2-17 της Δ/ντριας του 4ου Γυμνασίου Θήβας για την ανάθεση της Διεξαγωγής Εκπαιδευτικής Εκδρομής στη Θεσσαλονίκη στις 18, 19 και 20 Μαρτίου 2017 αφού παρέλαβε τρεις (3) κλειστές προσφορές από τα πρακτορεία:

Α. Παπαγιάννης travel

Β. Τσότρας Travel

Γ. ConneCtion travel

  • Αποσφράγισε τους φακέλους προσφοράς που κατατέθηκαν από τα παραπάνω τρία (3) Τουριστικά – Ταξιδιωτικά Γραφεία και μονόγραψε κάθε σελίδα των Προσφορών.
  • Εξέτασε το περιεχόμενο των τεχνικών προσφορών για να διαπιστώσει τη συμφωνία τους με τις απαιτήσεις της προκήρυξης, όπως αυτές είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ.

 

α π ο φ α σ ί ζ ε ι   ομόφωνα

 

ότι η προσφορά του Πρακτορείου Τσότρας Travel είναι η πλέον σύμφωνη με τους όρους της προκήρυξης, είναι η πλέον συμφέρουσα και παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια και τις περισσότερες εγγυήσεις για τη σωστή και ομαλή πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

Η Επιτροπή εισηγείται την ανάθεση της διεξαγωγής Εκπαιδευτικής Εκδρομής στο Τουριστικό – Ταξιδιωτικό Γραφείο Τσότρας Travel με τίμημα που ανέρχεται στο ποσό των  εκατόν τρία ευρώ ( 103,00 € )  ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

 

 

 

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες