no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Όταν το σχολείο μας έχει κέφια!

Συγγραφέας: | 27/02/2017
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όταν το σχολείο μας έχει κέφια! |

Τείνει να γίνει «θεσμός» πια η Χοροεσπερίδα του σχολείου μας, συνήθως όταν κοντεύουν οι Απόκριες. Φέτος πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στο Μοσχοπόδι ( αίθουσα εκδηλώσεων « Μπαρμπαγιάννης» ) με μεγάλη επιτυχία, όπως πάντα! Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου που συμμετέχουν στα δύο (2) Προγράμματα που πραγματοποιούνται φέτος στο σχολείο μας.

Πιο συγκεκριμένα: Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα « Ο τελευταίος Ελληνισμός της Μ. Ασίας- Αλλάζοντας πατρίδα, αλλάζοντας ζωή », το οποίο εκπονείται από τις καθηγήτριες κ. Ζιώγου Καλλιόπη, ΠΕ 01 και Γκιζίλη Σταυρούλα ΠΕ 11 και στο οποίο συμμετέχουν 33 παιδιά και και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και μνημεία»,το οποίο εκπονείται από τις καθηγήτριες κ. Βάλλιου Δήμητρα, ΠΕ 07 και Τούτουζα Βασιλική, ΠΕ 03 και συμμετέχουν 26 παιδιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι Μικρασιάτες της πόλης μας ( ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ ), οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς Μικρασιάτικους χορούς.

Έλαβαν χώρα διάφορα δρώμενα, όπως Διαγωνισμός καλύτερης Αποκριάτικης αμφίεσης, όπου βραβεύτηκαν οι πέντε (5) καλύτερες ( βλ. σχετική φωτο ), Διαγωνισμός Μοντέρνου Χορού κτλ.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γελέκα Γεώργιο, πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου για την εντυπωσιακή παρουσία του και ελπίζουμε σε μια περαιτέρω συνεργασία μαζί μας..

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους: το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, μα κυρίως ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που με το αμείωτο κέφι τους και τη ζωντάνια τους μας χάρισαν μιαν αξέχαστη βραδιά!P2190803

P2190799P2190807

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες