Οδηγίες για την πλατφόρμα Edupass

4 Νοεμβρίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο ΠεριστερίουΛήψη αρχείου

Παγκόσμια ημέρα Αποταμίευσης 31/10

1 Νοεμβρίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι….

Τιμή στους ήρωες του ’40

26 Οκτωβρίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Τιμή και δόξα στην Ελλάδα που βροντοφώναξε το ΌΧΙ….

Κόλλα, Ψαλίδι, Χαρτί….

13 Οκτωβρίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Κόλλα, Ψαλίδι, Χαρτί και φαντασία αρκετή. Ελεύθερες Δημιουργίες για εξάσκηση στο ψαλίδι. Κόβω πάνω σε γραμμή και χωρίς γραμμή και δημιουργώ ελεύθερα

 

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

9 Οκτωβρίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Στου Φθινοπώρου το περβόλι τα φρούτα στήσανε χορό, φρούτα φθινοπωρινά νόστιμα και ζουμερά για μια σωστή διατροφή και πολύ υγιεινή.

Και σαν με πιάσει στο περβόλι μπόρα φθινοπωρινή ανοίγω στη στιγμή ομπρέλα πλουμιστή

Πρώτες μέρες στο νηπιαγωγείο…

1 Οκτωβρίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε γεμάτη χαρά και αισιοδοξία. Ας ευχηθούμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να συνεχίσουμε έτσι.

Ας γνωριστούμε λοιπόν κι ας μάθουμε να αναγνωρίζουμε, να βρίσκουμε και στη συνέχεια να γράφουμε το όνομά μας.

Φτιάξαμε λοιπόν φωλίτσες και πουλάκια με το όνομά μας για το καθημερινό μας παρουσιολόγιο, κι αφού εντοπίσαμε το αρχικό μας βρήκαμε ποια άλλη λεξούλα αρχίζει από την ίδια φωνούλα και τη ζωγραφίσαμε.

Κόψαμε και ψαλιδίσαμε για να εξασκηθούμε στο ψαλίδι και με τα κομματάκια δημιουργήσαμε με ομαδική εργασία ένα φθινοπωρινό τοπίο και μιας και τα καταφέραμε κάπως καλά με το ψαλίδι κόψαμε και φτιάξαμε κι ένα μικρό δωράκι για τον παππού και τη γιαγιά [1η Οκτωβρίου: παγκόσμια ημέρα των ατόμων της 3ης ηλικίας].

 

 

 

 

 

 

 

Είμαι εγώ και το νηπιαγωγείο αποχαιρετώ

23 Ιουνίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Κοιταχτήκαμε στον καθρέφτη και μετά ζωγραφίσαμε τα πορτραίτα μας τα οποία θα διακοσμήσουν φέτος τα εξώφυλλα  των φακέλων μας

Καλοκαίρι μου μυρίζει

10 Ιουνίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Καλοκαίρι μου μυρίζει….. Η πιο κατάλληλη εποχή να μιλήσουμε για τη θάλασσα και τους κατοίκους της. Τα ζώα της θάλασσας λοιπόν μέσα από ελεύθερες δημιουργίες των παιδιών.

Ανοιξιάτικες Συνθέσεις

31 Μαΐου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Επιστροφή ξανά στην τάξη με ανοιξιάτικες δημιουργίες. Τα Ηλιοτρόπια του Βαν Γκόνκ, ο Μάιος εμπνευσμένος από τους πίνακες της Φρίντα Κάλο κι άλλα πολλά.

Ηλεκτρονική τάξη

16 Απριλίου 2021 από 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

Ανοίξαμε ξανά την ηλεκτρονική τάξη ασύγχρονης εκπαίδευσης του νηπιαγωγείου μας ταυτόχρονα με την σύγχρονη εξ αποστάσεως (webex) για να σας προτείνουμε δημιουργική απασχόληση μέσα από τις υφιστάμενες ψηφιακές δομές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορούν στο Νηπιαγωγείο χρησιμοποιώντας τα εκπαιδευτικά εργαλεία που προτείνονται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (blogs ή η-τάξη).

Σε καθημερινή βάση λοιπόν θα αναρτούμε απλές δραστηριότητες και τα ημερήσια μαθήματα της (webex), για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στην σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (webex), και θα περιμένουμε να μας στείλετε στο mail του σχολείου (με τη βοήθεια των γονιών σας και της τεχνολογίας) τις προσπάθειές σας. Θα τις επεξεργαζόμαστε και θα τις ανακοινώνουμε στο blogs του σχολείου ή στην ηλεκτρονική μας τάξη (αν τα καταφέρουμε) για να τις βλέπουν και οι φίλοι σας.

Ξεκινάμε λοιπόν τα νέου τύπου μαθήματά μας  εδώ  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Μαθητικού λογαριασμού που ανοίξατε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Και μην ξεχνάτε…..

Μένουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο σπίτι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και όλοι καλά να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα!!! Μένουμε στο σπίτι και βρισκόμαστε συχνά εδώ για νέα αλλιώτικα μαθήματα!

Οι εργασίες μας από τα διαδικτυακά μας webex μαθήματα 11-2-2021 έως και 23-4-2021


Πάσχα

 


Έντομα


Άνοιξη


Διατροφή


Το ανθρώπινο σώμα


Λαοί του κόσμου


Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων