Διαβάζοντας την Ολυμπιακή δάδα στη Βιβλιοθήκη Φιλιατρών!!

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, ημέρα που η μικρή μας πόλη, τα Φιλιατρά, υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 βρεθήκαμε για ακόμη μια φορά στην τόσο αγαπημένη μας Παράρτημα Τριφυλίας – Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας για μια πολύ ξεχωριστή ανάγνωση, αφού η κυρία Garyfalia Terizaki αυτή τη φορά μας διάβασε κάτι μοναδικό, μας διάβασε την …ολυμπιακή δάδα 🔥🔥!!
Απερίγραπτη χαρά και τιμή να τη γνωρίσουμε, να την ακούσουμε, να ταξιδέψουμε μαζί της στο χρόνο ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία Ολυμπία και φτάνοντας στο σήμερα και στα Φιλιατρά!!
Σχεδιασμένη από τον έλληνα γλύπτη και καθηγητή πανεπιστημίου κ. Κώστα Βαρώτσο για τους Ολυμπιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα το 2004 🇬🇷 μας πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία, από αυτές που θα θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν…!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, παιδί, άτομα που μελετούν και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πολαρόιντ και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα