Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας – σχολικό έτος 2022-2023

Η σχολική κοινότητα είναι μία οργανωμένη ομάδα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας. Το σχολείο προετοιμάζει τους νέους να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία. Η εσωτερική οργάνωση της σχολικής ζωής οφείλει να εκπαιδεύει και να διαπαιδαγωγεί, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις ανάγκες της δημοκρατικής κοινωνίας.
Για το σκοπό αυτό συντάσσεται ο Κανονισμός Εσωτερικής λειτουργίας του Νηπιαγωγείου μας, ο οποίος είναι πλήρως εναρμονισμένος με την ισχύουσα νομοθεσία για τη λειτουργία του σχολείου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 2022-2023


Μετάβαση στο άρθρο»

Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας – Έτος αναφοράς 2021-2022

Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του έργου της Σχολικής Μονάδας Σχ. έτος 2021-2022


Μετάβαση στο άρθρο»

Έναρξη σχολικού έτους 2022-2023 – Καλή σχολική χρονιά!!

IMG 20220909 183320 1

Απαραίτητες πληροφορίες για την εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου.

  • Η προσέλευση των μαθητών/τριών στο τμήμα πρωινής ζώνης πραγματοποιείται από 07:45 έως 08:00 (αφορά αποκλειστικά μαθητές του ολοήμερου τμήματος).
  • Η προσέλευση των μαθητών/τριών του υποχρεωτικού πρωινού προγράμματος πραγματοποιείται από 08:15 έως 08:30. Προσοχή! Τα δύο τμήματα (τμήμα I και II έχουν διαφορετική πόρτα εισόδου. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί υποδέχονται και παραλαμβάνουν στις δύο εισόδους τους μαθητές/τριες του αντίστοιχου…


Μετάβαση στο άρθρο»

Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου στα Bravo Schools 2021-2022.

Η πρωτοβουλία «Bravo Schools» στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετείχαμε κι εμείς στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Bravo schools», με μια δράση συνεργασίας μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.  Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η δημιουργία ποιητικής συλλογής, με μήνυμα την  επιστροφή της Ειρήνης στον κόσμο μας.

Συγχαρητήρια σε όλυς μας και ευχόμαστε το μήνυμά μας να ακουστεί και ο πόλεμος να νικηθεί!


Μετάβαση στο άρθρο»

Εθνική ετικέτα ποιότητας για το etwinning έργο μας «Τhe T(h)ree Masketeers»

Οι «The T(h)ree Masketeers», το etwinning έργο μας, στο οποίο συνεργαστήκαμε 21 εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί με τους δεκάδες μαθητές μας, βραβεύτηκε με την εθνική ετικέτα ποιότητας ! Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους μικρούς μας μαθητές!!

ποιότητας The three Masketeers

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο έργο, μπορούν και αυτοί να εκτυπώσουν τον δικό τους έπαινο με την ετικέτα…


Μετάβαση στο άρθρο»