Το Δέντρο μας στέλνει μήνυμα ΕΙΡΗΝΗΣ!!!

Για εμάς η ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη δράση που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Δήμος μας για τα σχολεία της μικρής μας πόλης έφτασε😃
Από χθες λοιπόν τα “Δέντρα των σχολείων” βρίσκονται στην πλατεία Δημαρχείου των Φιλιατρών και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στο κόσμο που τα επισκέπτεται !!!
Ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας γιορτινό δέντρο που φέτος στολίστηκε με σημαίες κρατών και στέλνει μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και αδελφοσύνης μεταξύ των λαών, με την ελπίδα οι μεγάλοι να ακούσουν επιτέλους τα παιδιά και η ΕΙΡΗΝΗ να επιστρέψει στη γη μας!!
Ευχαριστούμε τον ΥΠΕΡΟΧΟ σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας για όλη την οργάνωση της συμμετοχή μας και ευχαριστούμε φυσικά και όλους τους γονείς για την υποστήριξή τους με κάθε τρόπο!
Καλά και ειρηνικά Χριστούγεννα στη γη μας!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και χριστουγεννιάτικο δέντροΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χριστουγεννιάτικο δέντροΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωτισμόςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, καρδιά και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και χριστουγεννιάτικο δέντροΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και χριστουγεννιάτικο δέντροΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.