Αγαπητοί γονείς ,

Μια νέα χρονιά μόλις ξεκινά!

Τη φετινή χρονιά εισάγονται στο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου τα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» και τα «Αγγλικά». Πληροφορίες σχετικά, θα  δοθούν τη Δευτέρα 13/8 στο σχολείο μας σε έντυπη μορφή.

Μερικές ακόμη απαραίτητες πληροφορίες:

  • Η προσέλευση  των  μαθητών/τριών  στο  τμήμα  πρωινής  ζώνης  γίνεται  από  τις  7:45‐8:00  π.μ.  (αφορά  αποκλειστικά μαθητές του Ολοήμερου τμήματος).
  • Η προσέλευση των μαθητών/τριών του υποχρεωτικού πρωινού προγράμματος πραγματοποιείται από τις 8:15 έως 8:30.Προσοχή! Τα δύο τμήματα (Υποχρεωτικό Ι και ΙΙ) έχουν διαφορετική πόρτα εισόδου. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί υποδέχονται και παραλαμβάνουν στις δύο εισόδους τους μαθητές/τριες του αντίστοιχου τμήματος και οι γονείς – συνοδοί αποχωρούν.
  • Κατά τη  διάρκεια  του  χρόνου  της  προσέλευσης  των  μαθητών  δεν  παρευρίσκεται  χωρίς  άδεια  στο  χώρο  του σχολείου κανείς, εκτός των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
  • Με σκοπό να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών/τριών, οι θύρες εισόδου‐εξόδου στο χώρο του σχολείου παραμένουν κλειστές κατά  τη διάρκεια της λειτουργίας.
  • Στις 8:30 π.μ,   κλείνουν  όλες  οι  πόρτες  εισόδου  και  παραμένουν  κλειστές έως και τη λήξη του υποχρεωτικού προγράμματος στις 13:00 μμ.
  • Μετά το πέρας της αποχώρησης  των μαθητών  του υποχρεωτικού προγράμματος ,  οι  πόρτες  ξανακλείνουν,  για  να  ανοίξουν  με  τη  λήξη  του  προγράμματος  του  Ολοήμερου τμήματος (16:00μ.μ).
  • Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για τα παιδιά τους στις μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν από το Νηπιαγωγείο. Για έκτακτους λόγους παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Νηπιαγωγείο  και  κατόπιν  συνεννόησης  θα ορίζεται έκτακτη επικοινωνία.  Το τηλέφωνο  του  σχολείου  είναι: 2761032732

Φυσικά, δεν ξεχνάμε την υποχρεωτική χρήση μάσκας, καθώς και τα self test που θα γίνονται από εσάς στους μικρούς μαθητές μας 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και θα ελέγχονται από το Νηπιαγωγείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Μόνο για την πρώτη εβδομάδα – αυτή που διανύουμε – το επόμενο self test θα πραγματοποιηθεί από εσάς αυτή την Τετάρτη 15/9 και όχι την Πέμπτη.

Με  τις  καλύτερες  ευχές  μας  για  μια  καλή, ασφαλή, δημιουργική, χαρούμενη, γεμάτη έμπνευση σχολική  χρονιά!